- Файл
Назарій
Бармен
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/14938360/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
НАЗАРІЙ
ЮРІЙОВИЧ
БРЕНД-БАРМЕН, КЕРІВНИК.
ДОСВІД РОБОТИ
Бренд-бармен
Беренд-бармен мережі закладів “TOMATINA"
з січня 2025 до липня 2025
Оновлення та оптимізація технологічних карт із фокусом
на зменшення витрат.
Створення концептуальних барних меню з урахуванням
формату кожного закладу.
Навчання та підтримка роботи команди
барменів (24+ співробітників).
Аналіз та зниження food cost без втрати якості продукції.
Координація та контроль роботи барів у 8 закладах мереж
ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ
дата народження: 01.05.1996 Керівник
місто: Львів Закладів “ Wild Bar”, “Чашка та пляшка”, Doctor Faust”
телефон: [
E MAIL: [
- Робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
- Робота з інвентаризаційними звітами та їх обробка.
ОСВІТА - налагодження роботи закладів, контроль їхньої роботи,
Бакалаврат ЛНУ ім. І. Франка планування подій, створення та узгодження графіків роботи
закладів, підрозділів, персоналу.
факультет культури й мистецтв 2013-2017
- Вдосконалення внутрішніх операційних процесів закладів
Спеціальність: Актор драматичного театру, - Стандартизація виробничих процесів, та внутрішньо
радіо телебачення та кіно операційних процесів.
- Аналіз ринку та конкурентів, за для вдосконалення роботи
ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ закладів
Шеф Бармен
Робота з системою "SYRVE", “C1”, “Poster” “Bitrix”, Заклад “Daily Dose” з липня 2023 до жовтня 2024
“SERVIO”
Робота з "Microsoft Excel" - створення технологічної карти
Ведення фінансової звітності. - вдосконалення технологічних карт та продукту
Підключення договорів та пряма комунікація з - робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
постачальниками. - інвентаризація залишку товару на складі
Приготування коктейлів та напоїв згідно з - налагодження роботи на барі та її контроль
технологічною картою - контроль роботи персоналу та видачі продукції
Набір, навчання та стажування персоналу - фінансове планування.
Формування замовлення згідно з потребами
закладу. Керівник
Контроль та інвентаризація товарних залишків на Заклад “чашка і пляшка” з березня 2023 до липня 2023
складі.
Менеджер бару
Розробка та створення сезонного меню.
Написання технологічних карт. Заклад " Dos Almas" з жовтня 2021 до березня 2023
Встановлення бару з нуля (підключення - створення концептуального меню
договорів, формування викладки, закупівля та - створення технологічної карти
підбір інвентарю та технологічного обладнання, - вдосконалення технологічних карт та продукту
створення концептуальної коктейльної карти, - робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
створення технологічних карт, набір персоналу та - інвентаризація залишку товару на складі
його навчання і стажування) - налагодження роботи на барі та контроль
Робота з фінансами (звітність, бюджетування, - контроль роботи персоналу та видачі страв.
аналіз.) - фінансова звітність витрат та прибутку.
Навчання персоналу. - створення тематичних вечірок\дегустацій\подій тощо
Менеджер бару Старший бармен
Мережа закладів "ТОВ Хороші" з липня 2020 до Meet bar "Колишня" з січня 2020 до липня 2020
листопада 2021. - робота з коктейлями згідно з технологічною картою
Заклади "Ластівка", "Колишня", "Шик і Дим" - створення замовлення продукції для потреб бару
- створення концептуального меню - обслуговування гостей на контактному барі
- створення технологічної карти - видача замовлення
- вдосконалення технологічних карт та продукту
- робота з персоналом(набір, навчання, стажування, адаптація)
- інвентаризація залишку товару на складі
- налагодження роботи на барі та контроль
- контроль роботи персоналу та видачі страв.
- фінансова звітність витрат та прибутку.
Додаткові курси та навчання.
курси від Coursera“ Основи цифрового маркетингу та електронної комерції”
Курси від Projector “ IT Project Management”
Трішки про себе:)
**Трішки про себе**
Я навчався на актора драматичного театру та кіно, радіо і телебачення. Протягом понад 5 років працював у сфері
гостинності, з яких 4 роки займав керівні посади. Цей досвід дозволив мені розвинути навички управління персоналом та
розуміння ключових процесів роботи закладу: від пошуку та наймання працівників до їхнього навчання, відкриття та
закриття змін, роботи з касовою дисципліною, укладання договорів, замовлення товару, менеджменту продажів,
створення івентів, первинного бухгалтерського обліку, планування рекламних заходів та фінансової звітності.
Завершив курси з маркетингу, які допомогли мені глибше зрозуміти, як працює маркетинг і його основні принципи.
Також проходив курси з проджект-менеджменту (PM) у сфері IT на навчальному просторі "Проджектор". Це дозволило
мені глибше зануритись у фінансові аспекти проєктів та планування їхньої роботи. Наразі активно вивчаю англійську мову.
Я легко і швидко навчаюсь, особливо на чужих помилках, що вважаю своєю суперсилою. Добре справляюсь з будь-якими
процесами роботи, а завдяки комунікабельності легко знаходжу спільну мову з людьми та відкритий до нових ідей.
У вільний час займаюся фотографією, монтажем та грою на музичних інструментах. Обожнюю музику, кінематограф і все,
що з цим пов’язано. Збираю вінілові платівки та аудіокасети.
Моє життєве кредо: "Або пан, або пропав". Воно допомагає мені рухатися вперед, адже ризик відкриває нові горизонти.
Не люблю перебувати у зоні комфорту, тому постійно шукаю нові виклики та можливості для розвитку, які сприймаю як
цікавий досвід та головоломку.
Зі слабких сторін — завжди запізнююсь на 5-10 хвилин, але активно працюю над цим і вже бачу позитивні результати.
Похожие кандидаты
-
Бариста
Львов, Шептицкий -
Бармен
Львов, Удаленно -
Бармен
Львов -
Бариста
Львов -
Бариста
Львов -
Бариста
Львов