Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 ноября 2013

Ирина

Экономист, менеджер по персоналу, товаровед

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Ахтырка
Готов работать:
Ахтырка, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ




Касьяненко Iрина Анатолiiвна
Дата народження: 01.02.1982
Домашня адреса: вул.Червоноармiйська 78/12 м. Охтирка
Моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Мета: Досягти успiхiв та професiоналiзму,зайняти вiдповiдне мiсце у суспiльствi,отримати стабiльну,iнтересну роботу,на якiй я змогла б реалiзoвати свои дiловi якостi,отримати новi знання, досвiд та можливiсть карьерного росту.



Освiта: У 1999 закiнчила школу №5 м. Охтирка. З 1999 по 2004 навчалась в Сумському Державному Унiверситетi. Отримала диплом спецiалiста. Спецiальнiсть: "Экономiка пiдприемства".


Досвiд роботи: З 11.01.2007-01.03.2011 - "ПП Геращенко О.Б." ( магазин стройматерiалiв, хозтоварiв,металопрокату).Обовязки:
-управлiння персоналом (контроль дiсциплiни, розподiл обовьязкiв, доведення наказiв директора до персоналу та контроль за iх виконанням, навчання нових працiвникiв, перевiрка рiвня обслуговування покупцiв)
- товарознавець (проведення переоцiнок, перевiрка наявностi та достатньоi кiлькостi товару, перевiрка стану вiтрин та пiдсобки, наявностi та правильностi цiнникiв, вивчення попиту та контроль своечасного заказу товару з бази, перевiрка та возврат неякiсного товару постачальникам, органiзацiя та проведення спiльних акций з фiрмами-постачальниками)
- менеджер з реклами (оформлення змiсту та заказ реклами в газетах, на радио, в интернетi, оформлення та печать рекламних брошур), оформлення зовнiшнього вигляду магазину (назва та инше), моделювання та заказ форми та бейджикiв для персоналу
-присутнiсть при перевiрках (санстанцiя, комитет по захисту прав споживачiв та иншi), усунення недолiкiв за результатами перевiрки
- робота з покупцями (при виникненнi питань або проблем,наприклад,коли хочуть повернути куплений товар, установлення причини зiпсування товару-заводський брак або вина покупця)
-проведення предварительноi спiвбесiди при вiдборi персоналу на вакантнi посади
-пiдминяла ревизорiв, коли вони були видсутнi, проводила переоблики у складi ревизiйной комiсii
-оформлення iнтерьеру торгового залу до свят.
-iншi органiзацiйнi питання
11.01.2000-13.10.2003. Вiйськова частина А0563.Телефонiст. Причина звiльнення-скорочення штату.

Дата складання резюме:18.10.2012

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: