Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Ігор

Технолог харчової промисловості, 50 000 грн

Вид занятости: полная
Возраст: 52 года
Город проживания: Харьков
Готов работать: Киев, Одесса, Харьков
Вид занятости:
полная
Возраст:
52 года
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев, Одесса, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник цеху

с 09.2022 по наст. время (3 года 4 месяца)
ТОВ "Food reform" / "Дім Спецій", Київ (Харчова промисловість)

Виробництво соусів, маринадів, намазок, наповнювачів, майонезів.
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- облік робочого часу;
- виконання планових завдань;
- виконання технологій виробництва та технологічного процесу;
- дотримання санітарного та гігієнічного стану виробництва;
- звітність.

Старший Інженер з якості

с 08.2018 по 08.2022 (4 года)
Супермаркет "Класс", Харьков (Роздрібна торгівля)

Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції

Інженер з якості / старший інженер з якості

с 12.2012 по 08.2018 (5 лет 9 месяцев)
ООО "Сільпо", Харьков (Роздрібна торгівля)

Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції

Начальник зміни

с 08.2011 по 11.2012 (1 год 4 месяца)
ООО "Green team", Каховка (Сільське господарство, агробізнес)

Зберігання, переробка овочів(борщовий набор).
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
- виконання техніки безпеки та охорони праці;
- виконання санітарного та гігієнічного стану;
- виконання планових завдань та технології виробництва.

Інженер з контролю якості виробництва / начальник зміни

с 08.2001 по 01.2011 (9 лет 6 месяцев)
Чумак, ПрАТ, Каховка (Харчова промисловість)

Виробництво соусів, майонезів, кетчупів, томатної пасти, плодо-овочевої консервації.
- лабораторний контроль якості продукції;
- контроль відповідності органолептичних, фізико-хімічних показників;
- розрахунок рецептур;
- впровадження нового обладнання, нових технологій;
- виявлення невідповідності якості;
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці.

Образование

Одеська державна академія харчових технологій

Технологія зберігання, переробки, консервування плодів та овочів., Одеса
Высшее, с 1995 по 2001 (6 лет)

Інженер-технолог

Дополнительное образование и сертификаты

SGS Ukraine (НACCP) Киев

2002

Знания и навыки

  • Працьовитість
  • MS Excel
  • Водійські права кат. B
  • MS Outlook
  • Контроль якості продукції
  • Сумлінність

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

порядність, уважність, відповідальність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: