Ігор
Технолог харчової промисловості, 50 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1549011/
Опыт работы
Начальник цеху
с 09.2022 по наст. время
(3 года 4 месяца)
ТОВ "Food reform" / "Дім Спецій", Київ (Харчова промисловість)
Виробництво соусів, маринадів, намазок, наповнювачів, майонезів.
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- облік робочого часу;
- виконання планових завдань;
- виконання технологій виробництва та технологічного процесу;
- дотримання санітарного та гігієнічного стану виробництва;
- звітність.
Старший Інженер з якості
с 08.2018 по 08.2022
(4 года)
Супермаркет "Класс", Харьков (Роздрібна торгівля)
Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції
Інженер з якості / старший інженер з якості
с 12.2012 по 08.2018
(5 лет 9 месяцев)
ООО "Сільпо", Харьков (Роздрібна торгівля)
Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції
Начальник зміни
с 08.2011 по 11.2012
(1 год 4 месяца)
ООО "Green team", Каховка (Сільське господарство, агробізнес)
Зберігання, переробка овочів(борщовий набор).
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
- виконання техніки безпеки та охорони праці;
- виконання санітарного та гігієнічного стану;
- виконання планових завдань та технології виробництва.
Інженер з контролю якості виробництва / начальник зміни
с 08.2001 по 01.2011
(9 лет 6 месяцев)
Чумак, ПрАТ, Каховка (Харчова промисловість)
Виробництво соусів, майонезів, кетчупів, томатної пасти, плодо-овочевої консервації.
- лабораторний контроль якості продукції;
- контроль відповідності органолептичних, фізико-хімічних показників;
- розрахунок рецептур;
- впровадження нового обладнання, нових технологій;
- виявлення невідповідності якості;
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці.
Образование
Одеська державна академія харчових технологій
Технологія зберігання, переробки, консервування плодів та овочів., Одеса
Высшее, с 1995 по 2001 (6 лет)
Інженер-технолог
Дополнительное образование и сертификаты
SGS Ukraine (НACCP) Киев
2002
Знания и навыки
- Працьовитість
- MS Excel
- Водійські права кат. B
- MS Outlook
- Контроль якості продукції
- Сумлінність
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
порядність, уважність, відповідальність.
Другие резюме этого кандидата
50 000 грн
Киев, Одесса, Харьков
Высшее образование · Полная занятость
- Начальник цеху, ТОВ "Food reform" / "Дім спецій", 3 года 7 месяцев
- Інженер з якості, Супермаркет "Класс", 4 года
Похожие кандидаты
-
Технолог харчової промисловості
Киев -
Технолог (пищевая промышленность, разработка продукта)
Киев, Винница , еще 7 городов -
Технолог харчової промисловості
Киев -
Технолог харчової промисловості
70000 грн, Киев, Одесса , еще 2 города -
Технолог харчової промисловості
Киев -
Технолог харчової промисловості
Одесса