Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Андрій

Бухгалтер (супровід ФОП), економіст, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Новгород-Северский
Готов работать:
Винница, Киев, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний економіст

с 06.2021 по наст. время (2 года 11 месяцев)
ПП "Н.-Сіверські АІ", Новгород-Сіверський (Сільське господарство, агробізнес)

Проведення розрахунків (калькуляцій) собівартості продукції, наданих послуг, розцінок заробітної плати, проєктів бюджету підприємства, подання статистичної звітності. Складання договорів і оформлення пакетів документів з контрагентами по виконаних роботах та наданих послугам, контроль за обсягом виконаних послуг. Контроль за відображенням в бухгалтерському обліку списання ПММ, замовлення ПММ для паливних карток, контроль за використанням ПММ, перевірка відпрацьованих площ в розрізі відповідної техніки.Підготовка документів за ФОПів-підрядників.Підготовка пакетів документів для розблокування ПН. Листування та спілкування з органами місцевої влади та інших державних установ.

Заступник головного бухгалтера

с 04.2015 по 06.2021 (6 лет 2 месяца)
ПрАТ "Новгород-Сіверський сирзавод", Новгород-Сіверський (Харчова промисловість)

Нарахування заробітної плати, подача статистичної звітності, звітів по ЄСВ, 1ДФ, перевірка рапортів виробництва, оприбуткування запасів, товарів / послуг, МШП, складання і оформлення первинної документації по списанню, проведення звірок взаєморозрахунків з покупцями. Ведення кадрового обліку. Проведення бухгалтерських операцій з перерахунку собівартості виробництва та закриття рахунків звітного періоду. Із досягнень: за 3 роки роботи був підвищений з бухгалтера до заступника головного бухгалтера.

Головний державний податковий інспектор-ревізор з ПДВ

с 07.2010 по 04.2015 (4 года 9 месяцев)
Державна податкова служба, Новгород-Сіверський (Державні організації)

Контроль та перевірка поданої звітності, проведення виїзних перевірок, котроль сплати податків, написання актів перевірок, листування з платниками.

Образование

Національний університет державної податкової служби України

Облік і аудит, Ірпінь
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Знания и навыки

Кабінет платника M.E.Doc MS Office Парус 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк MS Excel Ведення кадрового обліку Комунікабельність Ведення первинної бухгалтерської документації

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Комунікабельний, швидко вчуся новому, люблю відкривати щось нове для себе, нестандартна ситуація для мене-це можливість відкирити для себе щось нове, уважний до деталей, відповідальний, без шкідливих звичок. Одружений, маю дві доньки. Є досвід ведення кадрового обліку, складання договорів з контрагентами, листування з виконавчими та іншими державними органами, досвід проходження перевірок з податкової, держпраці, фонду соц.страхування. Бажано можливість бронювання від мобілізації. Готовий розглянути переїзд за місцем Досвід ведення ФОП з ПРРО.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: