Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 января 2017

Ірина

Касир-оператор, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Белая Церковь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

MS Excel MS Word 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Дополнительная информация

Резюме
вул. Миру, 35
с. Трушки, 09152 тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Білоцерківський р-н,
Київська обл.
Кубенко Ірина Сергіївна
Бажана заробітна плата: від 4000 грн.
Мета: працювати з умовою професійного росту
Освіта: У 2010р. закінчила Трушківську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів (повна середня освіта).
Закінчила у 2012 році Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету за спеціальністю «Комерційна діяльність» та здобула кваліфікацію агента комерційних послуг (закінчила з червоним дипломом).
У січні 2016 року закінчила Київський інститут бізнесу і технологій (Білоцерківська філія) на заочному відділенні за спеціальністю « Облік та аудит», спеціаліст.
Особисті відомості: українка, 1993 року народження, неодружена.
Знання і навички: вільне володіння ПК ( знання Word, Exсel, Internet, электронна почта, 1С: Бухгалтерія ), знання мов: російська, українська; англійська-базова.
Попереднє місце роботи: 3 13.08.2013р.- 01.06.2016р. працювала касиром-оператором , потім офіс-менеджером на ФОП Паламарчук Т.В. (склад-магазин побутової хімії). Обов`язки: прийняття заявок від торгових агентів, закриття боргів, відпуск клієнтів за готівку та по перерахунку - видача рахунків, оформлення видаткових накладних, робити наряди водіям та возврати, набивання приходних накладних, проведення переоцінок, інвентаризації, оформлення договорів з клієнтами.
01.08.2016-26.09.2016р. працювала на ТОВ "Гунтех" бухгалтером. Обовязки: підготовка та обробка первинної документації (видаткові та прибуткові касові ордери, видаткові наладні, рахунки-фактури, доручення, ТТН, акти на списання),рознесення банківської виписки по рахунках, нарахування заробітної плати, відпускних та лікарняних, введення приходів по видаткових накладних в матеріальний звіт, виведення залишків по рахунках 202,201,209. Ведення журналів реєстрації доручень, замовлень і видаткових накладних.
Додаткова інформація: комунікабельність, бистре сприйняття інформації, не конфліктність, цілеспрямованість, не зупинятися на досягнутому, прагнення кар’єрного росту, відповідальність, працелюбність, добросовісність, акуратність, порядність, уміння спілкуватися, уважність, урівноваженість, чесність, здатність і бажання працювати.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: