Наталія
Продавець-консультант, 40 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/15858589/
Опыт работы
Керівник закладу харчування
с 01.2020 по 08.2025
(5 лет 8 месяцев)
ФОП Гирич Наталія Володимирівна, Білозерське (Харчова промисловість)
Основні обов’язки:
- Повне керівництво роботою буфету та персоналу (кухарі, продавці, допоміжні працівники).
- Організація приготування страв та реалізації готової продукції, напівфабрикатів і супутніх товарів.
- Закупівля продуктів, ведення обліку товарів та контроль залишків.
- Планування бюджету, розрахунок собівартості та формування цінової політики.
- Забезпечення якісного та швидкого обслуговування працівників підприємства.
- Контроль дотримання санітарних, гігієнічних і технічних норм на виробництві.
- Вирішення адміністративних і господарських питань, пов’язаних з роботою буфету.
Досягнення:
- Організувала ефективну роботу буфету на великому промисловому підприємстві (шахта з понад 300 працівниками).
- Забезпечувала щоденне харчування всього колективу підприємства.
- Запровадила ефективну систему планування витрат і контролю якості продукції.
- Забезпечила високу репутацію закладу серед працівників підприємства завдяки смачній їжі та добросовісному обслуговуванню.
Кухар
с 05.2009 по 12.2019
(10 лет 8 месяцев)
Столова шахти "Новодонецька", Новодонецьке (Харчова промисловість)
Основні обов’язки:
- Керівництво роботою їдальні та всього персоналу (кухарі, прибиральниці , та ін).
- Розробка меню, контроль якості страв, дотримання санітарних норм та стандартів харчування.
- Закупівля продуктів та контроль їх використання, робота з постачальниками.
- Планування бюджету, контроль витрат і формування фінансової звітності закладу.
- Організація та проведення масових заходів: весілля, корпоративи, випускні, поминальні обіди тощо.
- Забезпечення харчування працівників великих підприємств (зокрема шахти) — планування раціонів та графіку обслуговування.
- Підбір, навчання та мотивація персоналу.
- Забезпечення безперебійної роботи кухні та обслуговування клієнтів на високому рівні.
- Вирішення адміністративних, господарських і технічних питань роботи закладу.
Образование
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Технологія громадського харчування, Донецьк
Высшее, с 2000 по 2004 (4 года)
Покровський педагогічний коледж
Початкова освіта, Покровськ
Среднее специальное, с 1989 по 1992 (3 года)
Знания и навыки
- Комунікабельність
- Організованість
- Відповідальність
- Лідерство
- Управління командою
- Продаж продовольчих товарів
- Приготування страв
- Почуття гумору
- Організаторські здібності
- Робота в команді
- Логічне мислення
- Тайм-менеджмент
- Здатність до навчання
- Чесність
Знание языков
Украинский — свободно
Дополнительная информация
- Переселенка з Донецької області, з досвідом ведення власного бізнесу в сфері громадського харчування (їдальня та буфет).
- Маю бажання навчатися новому та розвиватися в сферах, де можу бути корисною і приносити результат.
- Основні мотиви роботи: професійний розвиток та фінансова мотивація.
- Зацікавлена у роботі з людьми, готова до різних пропозицій та варіантів зайнятості.
- Відкрита до контактів через месенджери або електронну пошту; зацікавлені пропозиції буду розглядати та відповідати на них.
Похожие кандидаты
-
Продавець
Вышгород, Буча, Гостомель -
Продавець-консультант
Ирпень -
Продавець-консультант
Ирпень -
Продавець-консультант
Буча -
Продавець-консультант
20000 грн, Буча -
Продавець-консультант
Буча