Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 марта 2021 PRO

Михайло

Юрист, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город:
Хуст

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

помощник адвоката

с 01.1999 по 10.2012 (13 лет 9 месяцев)
Виноградовская юридическая консультация Закарпатская обл., Виноградов (оказание юридических услуг населению)

Складання процесуальних документів до суду , участь в судових засіданнях як законного представника по цивільних, адміністративних та кримінальних справах, захист потерпілих по кримінальних справах, оформлення скарг, заяв та запитів до органів прокуратури, міліції, виконавчої служби, органів державної влади ,місцевого самоврядування та суду.
Самостійне оформлення позивних вимог до суду з питань адміністративного,земельного,митного,трудового,цивільного,податкового,банківського права ,відшкодування матеріальної, майнової та моральної шкоди потерпілим особам. Оформлення зустрічних позивних вимог.

Образование

НаціональнаОсвіта : повна вища, закінчив в 2004 році Національна академія МВС України

За спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста, м.Київ
Высшее, с 2000 по 2004 (3 года 11 месяцев)

Вищий державний заклад МВС України іv-рівень акридитації,спеціалізація адміністративно-правова,наділений академічним правом вступу до магістратури,адюнктури,та аспірантури.

Знания и навыки

Займатись оперативно-розшуковою діяльністю

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Рекомендации

  • Михайло Павлович

    Михайло Павлович

    Завідуючий юрид.консультацією, Юридична консультація

    Контактные данные скрыты
  • Герман Зельманович

    Герман Зельманович

    Директор СП Сандерс Виноградів, СП Сандерс-Виноградів

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

2008 рік, начальник служби охорони СП Сандерс- Іршава .
Забезпечення охорони ткацької фабрики, здійснення контрольно пропускного режиму на територію підприємства, контроль за несенням служби , службою охорони, розроблення їх посадових обов’язків , проведення інструктажів.
Здійснення зустрічних перевірок вихідних документів,надання юридичних консультацій керівнику підприємства, розробка нових нормативно-правових актів.
2007 по 2008 рік Головне Управління Закарпатдержрибоохорони на посаді завідуючого сектору юридичного та кадрового забезпечення.

займався підготовкою внутрішніх розпорядчих документів, довідок, листів, інформацій, наказів , розробив трудовий договір Головного управління з охорони використання та відтворення водних живих ресурсів.
Брав участь у роботі комісій Головного управління. Приймав участь та виступав під час проведення розширених оперативних нарад направлених на охорону та збереження водних живих ресурсів. Через засоби масової інформації постійно висвітлював результати роботи державних інспекторів Закарпатдержрибоохорони.
Виступав представником в адміністративних та місцевих судах, де доводив законність прийнятих рішень Закарпатдержрибоохороною.

2005 по 2006 рік юрист СП Сандерс Виноградів
Внесення змін в трудовий договір, розробка положення про профспілкову організацію в трудовім колективі ,її права та обов’язки, контроль за службою охорони, розробка нормативно-правових документів з техніки безпеки, прийняття участі в виробничих нарадах, підготовка звіту роботи керівника перед трудовим колективом.

1991 по 2005 рік працював на посадах дільничного, ст. дільничного, ст. О/У ВДСБЕЗ,ВКМСН Виноградівського РВ УМВС в Закарпатській області.
З 2005 року пенсіонер ОВС України ,майор міліції.

Похожие кандидаты

Юрист
12000 грн, Хуст

Юрист
Хуст

Юрист, помічник юриста
12000 грн, Хуст

Юрист
Хуст

Юрист
Хуст

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: