Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Сергій

Директор ресторану

Рассматривает должности: Директор ресторану, Керівник ресторану, F&B менеджер
Возраст: 47 лет
Город: Киев
Рассматривает должности:
Директор ресторану, Керівник ресторану, F&B менеджер
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Сергій Завальський

Сімейний стан: Одружений, є син
Адреса: м. Київ, готовий до релокації
Контакти [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
1995-2000 Київський Державний Торговельно-Економічний Університет, фах -
інженер-технолог громадського харчування
Факультет – технологія громадського харчування, готельний бізнес та
сервіс. Ступінь – спеціаліст
Досвід роботи:
08.2024 - по цей час ТОВ “Натуральні продукти” Логіст
05.2021 – 11.2021 Менеджер ресторану «Ой мамо, це було в Тбілісі» https://oy-mamo.com
04.2018 - 1.12.2020 Старший менеджер ресторану в казино «Eclipse» Батумі, Грузія.
https://eclipse.casino

06.2017 – 11.2017 Керуючий в апарт-готелі «Ейфорія» - операційне управління готелем 52
номера [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

02.2015 – 07.2017 Переїзд до Грузії, м. Батумі. ПП, відкрив винний магазин "GoodWine".
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

10/9/2006 – 02.2015 Компанія «Magic Fountain», Менеджер проекта
- Продаж та оренда event-обладнання.
- Організація і проведення корпоративних і приватних івентів.
1/7/2006 – 1/9/2006 м. Харьків «Готель «Чічіков», http://www.chichikov-hotel.com.ua
Pre-opening менеджер, керуючий ресторану
- операційна діяльність
- організація технологічного процесу F&B в готелі: ресторан, лоббі-бар,
room-service, міні-бари, кейтерінг;
1/7/2005 – 16/6/2006 Фітнес-центр «Софійский» http://www.sofiyskiy.com.ua
Директор ресторана
12/1/2004 – 1/7/2004 Круїзні лайнери «Carnival Cruise Lines», www.carnival.com, Бартендер
1/6/1998 – 10/1/2004 Бармен 5-категорії. «Прем'єр-Палац» Готель*****».
http://www.premier-palace.com/
15/10/1997 - 15/5/1998 Ресторан «Максим», Київ
Кухар 4-й разряд
Навички: Організаційні здібності, комунікабельність, навички тайм-менеджмента.
Побудова відносин в команді на всіх рівнях. Досвід створення бізнес
процесів та навчання персоналу.
Досвідчений користувач РС (MS Office, PhotoShop, Internet, 1C, R-Keeper).
Особистісні якості: Розмовна англійська. Гарні аналітичні здібності. Вміння працювати
самостійно. Гнучкість у прийнятті рішень. Водійське посвідчення категорії
«В».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: