Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2017 PRO

Андрій

Старший бармен

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Другие страны, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен

с 02.2017 по наст. время (7 лет 3 месяца)
,,OLANDIA,,, Польща (Готель - Винярня)

Контроль бару, приготування алкогольних І без алкогольних напоїв, ведення каси, поглиблене вивчення виної справи. Так як є власна винярня.
Бармен шоу.

Бармен

с 08.2016 по 02.2017 (6 месяцев)
FASHION CLAB, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, інвентаризація, чистота бару.

Бармен

с 05.2015 по 08.2016 (1 год 3 месяца)
"KAKADU CLUB", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи барменів, проведеня інвентаризації, складання барної карти(коктельне і алкогольне меню) Робота з алкоголем.

Старший бармен

с 07.2014 по 03.2016 (1 год 8 месяцев)
''SEVEN CLUB", . (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідаю за організацію роботи бару: забезпечення бару необхідним інвентарем, спілкування з постачальниками, підготовку посуду і напоїв в барі, забезпечення належних умов зберігання алкогольних і безалкогольних напоїв, облік і «зняття каси», складання барной карти, коктельної карти. Приготування різноманітних коктейлів. Організацію роботи барменів, навчання барменів правилам гостинності. Підтримка позитивного іміджу бару. Пожвавлення обстановки у барі використання елементів флейрінга (жонглювання), бармен-шоу в роботі. Робота з претензіями і побажаннями відвідувачів.

Бармен

с 04.2013 по 09.2014 (1 год 5 месяцев)
Reikartz (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення касової дисципліни, закритя зміни.
Приготування алкогольних і б/а коктейлів, а також приготування кавових напоїв.
Інвентризація товару, і замовлення.
Досконале знання елітних напоїв (на основі чого і як виготовляється).

Бармен

с 10.2012 по 04.2013 (6 месяцев)
готель ''Галактика'' (готельно-рестораний комплекс)

Бармен-офіціант

с 06.2012 по 10.2012 (4 месяца)
(Gdansk) AZS COSA Hotel ,,Gallion,, tel.+480583248100, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кавових напоїв, алкогольних та
б/а коктейлів, досконале знання елітних
напоїв, розрахунок гостей готівковий і
безготівковий...

Образование

ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму

Кухар-офіціант, Львів
Среднее специальное, с 2009 по 2012 (2 года 8 месяцев)

Теоретичні знання по спец-предметах таких як: Технологія приготування їжі, організація обслуговування закріплялися практично, працювавши кухарем і офіціантом у готелі ,,перлина,,

Дополнительное образование и сертификаты

Школа барменів ,,Promix,, Львів (історія напоїв, міксологія, бариста, спідміксінг, flair)

12.2012 - 02.2013

Знания и навыки

Карвінг (художня нарізка фруктів) Флейрінг

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Польский — продвинутый
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Рекомендации

  • Кирилов Володимир

    Кирилов Володимир

    Директор

    Контактные данные скрыты
  • Дацьо Михайло Юрійович

    Дацьо Михайло Юрійович

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

-Відвідую семінари з барної справи.
-Зацікавлений міксологією, молекулярною міксологією, різноманітною подачою коктейлів.
-Робота з R-keeper. (Xpos, Компас, Servio).
-Маленьке відео з бармен-шоу за силкою: http://[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
http://[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
-Водій категорії ,,B,,

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: