Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 ноября 2021

Галина

Кухар, пекар, заготівельник, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар-заготівельник

с 03.2019 по наст. время (5 лет 2 месяца)
бістро ДС, Львів (сфера обслуговування)

виготовлення напівфабрикатів

Шеф повар

с 11.2017 по 03.2019 (1 год 4 месяца)
Приватна Садиба, Славсько (готель, ресторан)

Управління персоналом, планування замовлень продукції, контроль видачі готової продукції, проведення інвентаризації, організація роботи зміни по виконанню плану (виробничого завдання)
Виготовлення продукції за технологічними картами, контроль за правильним стікеруванням продукції, контроль за термінами та температурними режимами продукції

Старший кухар

с 05.2015 по 06.2016 (1 год 1 месяц)
Ресторан-бар YAK на крилах, Киев (Сфера обслуговування)

Кухар гарячого процесу, старший кухар.
Управління персоналом, планування замовлень продукції, контроль видачі готової продукції, проведення інвентаризації, організація роботи зміни по виконанню плану (виробничого завдання)
Виготовлення продукції за технологічними картами, контроль за правильним стікеруванням продукції, контроль за термінами та температурними режимами продукції.

Шеф-кухар

с 11.2014 по 03.2015 (4 месяца)
Смт.Славсько, Славсько (Готель, ресторан)

Організація робочого процесу, контроль за видачею страв, приготування страв.

Старший кухар, пекар

с 08.2014 по 11.2014 (3 месяца)
готельний комплекс Тиса, Київ (ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

Управління персоналом, планування замовлень продукції, контроль видачі готової продукції, проведення інвентаризації, організація роботи зміни по виконанню плану (виробничого завдання)
Виготовлення продукції за технологічними картами, контроль за правильним стікеруванням продукції, контроль за термінами та температурними режимами продукції.

Образование

Торгово-економічний колледж (ПТУ №18)

Кухар-технолог, Львів
Среднее специальное, с 1995 по 1997 (1 год 8 месяцев)

Дополнительная информация

Комунікабельна. Характер врівноважений, відповідальна, пунктуальна, ініціативна. Стресостійка. Орієнтована на професійне самовдосконалення. Можу працювати як самостійно, так і в команді. Кухар не тільки по професії, але і в душі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: