Олександр
Технолог, пекар, кондитер, кулінар, 50 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Киев, Львов, Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4213895
Опыт работы
Технолог
с 02.2021 по наст. время
(3 года 3 месяца)
Цех супермаркет, Одеса (Харчова промисловість)
-Впровадження новинок, прорахунок собівартості, маржинальності. -Налаштування процесів виробництва. -Робота з персоналом: підбір, навчання. - робота з асортиментом, корекція.
-Робота з сертифікату: ISSO, HACCP.
Технолог
с 08.2020 по 12.2020
(4 месяца)
Пекарня, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Розробка новинок, їх використання. -Робота з персоналом: підбір, навчання, графіки, психологічна сумісність. - Робота сировина: ведення залишків, замовлення, інвентаризація. -Прорахунок собівартості, маржинальність. Напрямок великий; кондитерські вироби, листкові вироби, хліб - на заквасі, ремісничий, здобна випічка, солона.
Технолог харчової промисловості
с 07.2019 по 08.2020
(1 год 1 месяц)
Супермаркет, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з персоналом. Контролює процес виробництва. Робота із сировиною. Розробка калькуляційних карток. Контроль за нормами, сертифікат HACCP, ISSO.
Технолог кондитерського виробництва
с 02.2016 по 02.2019
(3 года)
Виробництво, Одесса (Харчова промисловість)
Запуск виробництва з нуля (підбір обладнання, креслення, запуск, навчання). Підбір персоналу, ротація, навчання. Розробка калькуляційних/технологічних карт. Робота з асортиментом за матрицею, звітом ABC. Обчислення витрат виробництва. Повний контроль процесу виробництва. Глава групи HACCP, ISSO складання інструкцій із виробництва.
Начальник виробництва
с 07.2014 по 08.2015
(1 год 1 месяц)
Хліб завод, Ширяєво (Харчова промисловість)
Ведення виробництва.
Робота із сировиною.
Робота з персоналом.
Розробка та затвердження КТК. Робота із перевірками.
Розрахунок витрат виробництва.
Образование
Луганський філіал Донецького інституту ім. Туган Барановского
Технолог харчового виробництва, Луганск
Неоконченное высшее, с 2013 по 2014 (1 год)
Марківський аграрний ліцей
Молодший спеціаліст, Марківка
Среднее специальное, с 2010 по 2013 (3 года)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — начинающий
Дополнительная информация
Запуск виробництва, маю досвід з "нуля". Підбір обладнання, різної клмплекьаціі. Модернізація працюючого виробництва. -Розробка КТК. Розрахунок собівартості, маржинальність.
Прорахунок затрат: трудозатрат, комунальних. Досвід у виробництві: хліба: промислового, високо рецептурного, елітних на заквасці. Виробів із здібного, солоного, листкового, пісочного тіста. Кондитерські вироби: тістечка, торти, десерти. Відсадне печиво, печиво ручної роботи. Кулінарія: гарніри прості, складні. Салати: фреш, овочеві, м'ясні. М'ясні страви: рублені, кускові.
Маю навики в технології для збільшення строків продукції.
Розглядаю проекту роботу. Консультація в "одному" питанні проблем виробництва.
Роботи в інших містах, розглядаю за умови компенсації проживання.
Похожие кандидаты
Помічник кондитера, пекар, кондитер, піцайоло, кухар
13000 грн, Одесса
Помощник кондитера, кондитер, пекарь
15000 грн, Киев
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Киев
Пекарь, помощник пекаря
Одесса
Пекар, кухар, помічник кухаря
15000 грн, Киев