Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Марія

Пекар, кухар, помічник кухаря, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 09.2018 по 02.2022 (3 года 5 месяцев)
Приватний дитячий садок "My way", Київ (Освіта, наука)

-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Готування їжі
-Переоблік
-Співбесіда та підготовка помічників кухаря(у разі потреби)

Кухар-кондитер

с 01.2017 по 08.2018 (1 год 7 месяцев)
Shara Cawa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Замовлення продуктів
-Приготування салатів /соусів
-Випічка круасанів/чіабата/сендвічі
-Переоблік

Кухар-мучник

с 12.2014 по 12.2016 (2 года)
Хінкальня, ресторан грузинської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-ліплення хінкалей
-допомога при переобліках

Помічник шеф-кухаря

с 01.2013 по 12.2016 (3 года 11 месяцев)
Бізнес-кафе (бізнес центр м Шулявська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Підготовка та керування фуршетів
-Допомога кухарям у приготуванні замовлень
-Підготовка та тренінги персоналу
-Контроль роботи кухні
-Переоблік

Помічник кухаря

с 12.2010 по 01.2013 (2 года 1 месяц)
Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-деякий час працювала на роздачі обідів
-Підготовка продуктів до подальшої термічної обробки;
-Оформлення страв;
-Контроль зберігання і витрат наявних продуктів;
-Проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні.

Образование

Базовий кулінарний курс кухаря

Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2013 по 2013 (меньше 1 года)

Знання рецептур та технологію приготування страв.
Розкладання кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, знаючи певні навички.

Нейрупінський коледж ( Німеччина)

Кухар, Нейрупин
Среднее специальное, с 1985 по 1987 (2 года)

Знання рецептури та технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку та організацію громадського харчування, правила використання пристроїв і спеціального обладнання.

Дополнительное образование и сертификаты

Харьківський університет

1988,4 роки

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Немецкий — средний

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: