Марія
Пекар, кухар, помічник кухаря, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 57 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6838987
Опыт работы
Кухар
с 09.2018 по 02.2022
(3 года 5 месяцев)
Приватний дитячий садок "My way", Київ (Освіта, наука)
-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Готування їжі
-Переоблік
-Співбесіда та підготовка помічників кухаря(у разі потреби)
Кухар-кондитер
с 01.2017 по 08.2018
(1 год 7 месяцев)
Shara Cawa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Замовлення продуктів
-Приготування салатів /соусів
-Випічка круасанів/чіабата/сендвічі
-Переоблік
Кухар-мучник
с 12.2014 по 12.2016
(2 года)
Хінкальня, ресторан грузинської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-ліплення хінкалей
-допомога при переобліках
Помічник шеф-кухаря
с 01.2013 по 12.2016
(3 года 11 месяцев)
Бізнес-кафе (бізнес центр м Шулявська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Підготовка та керування фуршетів
-Допомога кухарям у приготуванні замовлень
-Підготовка та тренінги персоналу
-Контроль роботи кухні
-Переоблік
Помічник кухаря
с 12.2010 по 01.2013
(2 года 1 месяц)
Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-деякий час працювала на роздачі обідів
-Підготовка продуктів до подальшої термічної обробки;
-Оформлення страв;
-Контроль зберігання і витрат наявних продуктів;
-Проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні.
Образование
Базовий кулінарний курс кухаря
Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2013 по 2013 (меньше 1 года)
Знання рецептур та технологію приготування страв.
Розкладання кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, знаючи певні навички.
Нейрупінський коледж ( Німеччина)
Кухар, Нейрупин
Среднее специальное, с 1985 по 1987 (2 года)
Знання рецептури та технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку та організацію громадського харчування, правила використання пристроїв і спеціального обладнання.
Дополнительное образование и сертификаты
Харьківський університет
1988,4 роки
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Немецкий — средний
Другие резюме этого кандидата
15 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Модератор, Сайт знайомств, 1 год 7 месяцев
Похожие кандидаты
Шеф, су-шеф
40000 грн, Киев
Помощник кондитера, кондитер, пекарь
15000 грн, Киев
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Киев
Кухонний робітник, помічник кухаря (лінія роздачі), посудомийниця, продавець
Киев
Помощник повара, повар
10000 грн, Киев