Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 июля 2008

Віталій

Юрист, помічник адвоката, нотаріуса

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

•У 2003 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка (стаціонар) і отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Правознавство” та здобув кваліфікацію магістр права.
•Протягом квітня 2003 року – червня 2005 року – працював на посаді державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Кам”янка-Бузького районного управління юстиції.
•З червня 2005 року – по даний час – працюю на посаді завідувача юридичного сектору Кам”янка-Бузької районної державної адміністрації.
Основні обов”язки:
підготовка, експертиза та укладення договорів; підготовка позовних заяв, відзивів, апеляційних та касаційних скарг; представництво інтересів в господарському суді та судах загальної юрисдикції; надання консультацій фізичним та юридичним особам з правових питань; робота із зверненнями громадян та ведення переписки з юридичними особами та державними органами; знання господарського, цивільного, земельного, трудового законодавства, а також цивільного, господарського та адміністративного процесу;
досвід роботи з примусового виконання рішень судів та інших органів; з питань державної реєстрації юридичних та фізичних осіб; досвід співпраці з органами місцевого самоврядування та територіальними органами центральних органів виконавчої влади.

•Володіння мовами:
- українська, російська (вільно).
•Навики роботи з комп’ютером:
- досвідчений користувач ПК.
•Особисті якості: відповідальний, комунікабельний, наполегливий, цілеспрямований, працьовитий, відданий справі, неконфліктний, швидко навчаюсь, займаюсь самоосвітою.

У разі потреби можу подати рекомендації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: