Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 октября 2023

Володимир

Інженер з нагляду за будівництвом

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Я, Ковальчук Володимир Васильович, 1958 року народження, проживаю в м.Луцьку.
Освіта: Повна вища,- технічна. Спеціальність – інженер-будівельник (Львівський політехнічний інститут, 1981 рік). Кваліфікація: промислове та цивільне будівництво.
Досвід роботи:
• майстер будівельної дільниці в УНР військового округу (будівництво закритих об’єктів та житла);
•начальник частини, загону пожежної охорони управління внутрішніх справ (організація охорони об’єктів та організація будівництва будівель протипожежного захисту), з 1987 року – провідний, головний інженер, а з 1999 року – начальник відділу інвестицій і капітального будівництва (організація, нове будівництво, реконструкція та забезпечення надійності будівель і споруд, що експлуатуються. Функції: заключення договорів з підрядними, проектними та комплектуючими /обладнання/ організаціями на виконання будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт (окремим цехом). Постійна робота з кошторисною документацією на будівельні і проектні роботи, складених на основі програмного комплексу АВК-3;5. Здійснення контролю і технічного нагляду за будівництвом, підготовка та проведення здачі в експлуатацію Робочими та Державними комісіями обєктів будівництва.
Додаткова інформація: знання ПК, система АВК-3.
Контакти: роб.тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: