Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Олександр

Юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Вік: 24 роки.
Освіта: повна вища юридична та економічна.
Досвід роботи: чотири роки (цивільне, господарське, корпоративне, земельне, податкове, зовнішньоекономічне та трудове право; інвестиції; нерухомість; цінні папери; робота із контролюючими та правоохоронними органами; надання висновків та консультацій із правових питань; договірна робота; представництво інтересів при проваджені у цивільних, господарських та адміністративних справах у всіх інстанціях; виконавче провадження; проваджені по справах про банкрутство).
Ділові якості: бажання постійно підвищувати свої професійні здібності та спроможність оволодіти новими знаннями та навичками; відповідальність за доручену справу; здатність чітко планувати та організовувати свою роботу; самостійність; компетентність.
Особисті якості: чесність; порядність; цілеспрямованість.
Інше: можливі відрядження, маю посвідчення водія категорії «В» і «С».
Мета складання Резюме: пошук активної роботи, пов’язаної із повним правовим забезпеченням господарської діяльності підприємства, яка відповідає рівню освіти, досвіду роботи, сукупності спеціальних знань і практичних навичок.

З повагою,

Олександр
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: