Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Юрій

Начальник отдала экономики, финансов, аудита, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу кадрів

с 07.2013 по 01.2015 (1 год 6 месяцев)
ПАТ "Кременчукгаз" (транспортування, постачання газу)

Кадрова робота, робота з персоналом, дотримання трудової дисципліни, пропускного режиму, конфеденційної інформації, захист персональних даних.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ Закревський Юрій Леонідович Полтавська обл., м.Кременчук пр.50-річчя Жовтня, буд.40, кв.46
м.Київ, вул..Нежинська, 29Е, кімн.608Б тел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») д.н. 13.08.1968

Мета
Заміщення/зайняття посади державного службовця, органу місцевого самоврядування ІІІ – V категорії, посади економічного напрямку належного рівня оплати праці.
Освіта
У 1985 році закінчив Світловодську середню школу № 4, Кіровоградська обл.;
У 1996 завершив навчання в Дніпродзержинському технолого-економічному технікумі за спеціальністю “бухгалтерський облік і аудит”.
У 2000 році успішно закінчив навчання в Кіровоградському державному технічному університеті за спеціальністю "облік і аудит" та здобув кваліфікацію економіста.
У 2007 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління" та здобув кваліфікацію магістра державного управління.
Трудова діяльність
У 1985-1986 рр. - працював апаратником напівпроводникових матеріалів на заводі Чистих металів м.Світловодськ;.
У 1986-1988 рр. – служба у лавах Радянської Армії, р.Білорусь.
У 1988-1994 рр. – працював на робітничих посадах на підприємствах м.Світловодська, Кіровоградської обл.;
З січня 1994- лютий 1995 рр. – державний податковий інспектор ДПІ по м. Світловодську;
У 1995 - 1996 рр.- головний бухгалтер ДП”Салон"Чарівниця", м. Світловодськ;
З січня 1996 - червень 1999рр. - працював в контрольно-ревізійному відділі (далі КРВ) по Світловодському районі на посадах контролера-ревізора та головного контролера-ревізора;
З червня 1999 – серпень 2002рр. - головний контролер-ревізор КРВ в м.Кіровограді, головний контролер-ревізор, заступник та начальник відділу матеріального виробництва та послуг контрольно-ревізйного управління в Кіровоградській обл.;
З вересня 2002 – жовтень 2003рр. – провідний, головний контролер-ревізор КРВ в м.Кременчук та Кременчуцькому районі;
З жовтня 2003 – липень 2005рр. - завідуючий відділом економічного розвитку виконкому Кременчуцької міської ради;
З липня 2005 по грудень 2011 - начальник КРВ в м.Кременчук та Кременчуцькому районі, КРУ в Полтавській обл..;
З грудня 2011 по даний час – головний державний фінансовий аудитор, головний державний фінансовий інспектор Державної фінансової інспекції України (м.Київ).
Додаткові дані
За час роботи в контрольно-ревізійній службі та в органах місцевого самоврядування на практиці освоїв основні методи контрольно- ревізійної роботи, управління колективом, пройшов навчання по фандрайзенгу, практичному менеджменту в ОМС, стратегічному плануванню розвитку територій та по інвестиційній політиці на муніціпальному рівні.
Одружений, дружина Закревська Оксана Вікторівна, 04.05.1973 р.н., маю двох дітей, донька - Альошкіна М.Ю., 06.08.1992 р.н., син - Закревський К.Ю., 21.08.1998 р.н. Підприємницькою діяльністю не займаюсь, до кримінальної відповідальності ні я ні близьки члени родини не притягувалися. Маю 9 ранг держаного службовця, стаж державної служби більше 20 років.
Особисті якості
Характер спокійний, врівноважений, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, відповідальність, здібність до навчання та адаптації до нових умов,, комунікабельність та старанність. Шкідливих звичок не маю.
Володію російською мовою, англійську - зі словником. Рідна мова – українська.
Практичний досвід роботи з комп’ютером.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам