Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 сентября 2008

Юрій

Руководитель производственного предприятия

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
61 год
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация



РЕЗЮМЕ


Заєць Юрій Савич . Народився 12.11.1962 року , с. Бродецьке , Козятинського району , Вінницької області . Проживаю : м. Житомир , вул. Котовського ,50,кв.160 . Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).




Претендую на посаду - директор підприємства.


Досвід роботи: З 12.11.2007 по 23.04 2008 р. працював директором департаменту Київської компаніїї "УКРБУДСВІТ " в м. Житомирі і Житомирській області . Компанія займається виготовленням, встановленням і технічним обслуговуванням домофонних систем . Обов'язки : організація роботи департаменту з нуля , підбір персоналу(менеджерів-консультантів і монтажників домофонних систем) , навчання персоналу, моніторинг конкурентів , реклама послуг компанії в пресі , на транспорті , вихід на ринок в Житомирі і області ,заключення договорів на монтаж і технічне обслуговування домофонних систем, робота з міськвиконкомом , ЖЕКами .Залишив роботу в звязку з необхідністю проводити догляд за хворим батьком.

З 10.06 року по 15.08.07 р. працював в ТОВ '' Імпульс'' заступником директора .Фірма займається побудовою RadioEthernet мережі по м. Житомиру і Житомирській області по наданню послуг доступу до мережі Internet , а з 2007 року ще і побудовою оптоволоконної мережі по м. Житомиру ,продажею комп'ютерної техніки , продажею меблів , являеться регіональним ділером Київського виробничого об'єднання "ЕНРАН",продажею і встановленням кондиціонерів . Обов язки : організація , матеріально-технічне забезпечення і контроль за роботою технічного і абонентського відділів , робота з державними контролюючими органами , ЖЕКами , РЕМ, підбір кадрів , технічне забезпечення і контроль за роботою автомобілів ( 5 автомобілів Mercedes-Benz, 2-а Sprintera і 3 легкових,ВАЗ 2107, Nican), ведення складу матеріальних цінностей , доставка меблів . Залишив роботу в звязку з необхідністю проводити догляд за прооперованим батьком.
01.08.2005 р. - 02.10.2006 р. директор ДП '' Крупозавод Озерянка'' м. Житомир. 160 працюючих . Підприємство займалось заготівлею , переробкою і зберіганням зерна зернових культур . Основний цех по переробці зерна гречки на швидкорозварюючу крупу потужністю 40 т. в сутки . Допоміжний цех по переробці інших зернових культур на крупу ,цех по фасовці круп в кілограмові пакети ,цех по виготовленню комбікорму з кормових відходів виробництва . Виробництво цілодобове . Обовязки : забезпечення безперервної , цілодобової роботи підприємства з мінімальними затратами і простоями , управління відділом закупки сировини ,відділом продажі готової продукції, інженерно-технічною службою ,виконання плану по закупці сировини , виробітку готової продукції . Реалізація готової продукції , як по Україні , так і за кордон : Вірменія , Росія , Молдова, Германія, Литва . Робота з державними контролюючими органами ( Хлібна інспекція ,санепідемстанція , центр метрології і стандартизації). За період ремонту переобладнав парові котли, перевівши їх для роботи на відходах виробництва - гречаній шелухі , що дало можливість вирішити два важливих питання : 1) організація безвідходного виробництва ; 2) суттєве зменшення собівартісті продукції . Залишив роботу в звязку з зміною власника підприємства.

Освіта : Вища . В 1989 році закінчив Київський політехнічний інститут . Спеціальність:інженер-електрик, спеціалізація :автоматика-телемеханіка.
Додаткова інформація : володію компютером на рівні впевненого користувача ( Word , Excel ,Offic, Internet,1-С бухгалтерія ). Здатний до самоосвіти - в 2006 році прослухав курс лекцій по П.Друкеру '' Задачі менеджмента в XXI віці'' . Вивчаю англійську мову . Водій(категорії А,В,С). Лікарняними не користустуюсь. . Хоббі спорт. Регулярно граю в волейбол , міні-футбол , теніс .Люблю рибалку. Тел . [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: