Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Віталіна

Журналіст, 1 700 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Калуш

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация


Мене звати Віталіна Запорожець. На даний час я студентка 3-го курсу Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка, навчаюсь за спеціальністю «журналістика». Живу в с. Потік Рогатинського району Івано-Франківської області. Писала для місцевої газети «Голос Опілля» та для обласної тернопільської газети «Вільне життя плюс».
Володію всіма журналістськими жанрами журналістики, а також добре працюю з фотоапаратом та програмами: Photoshop, InDesign, Microsoft Word. Завжди готова вислухати критику і пробувати щось нове. Маю досвід роботи з листами, їздила у відрядження для перевірки листів. Комунікабельна, старанна, дисциплінована, пунктуальна. Бажаю працювати у Вас!
Скидаю Вам посилання на свої публікації (газета «Голос Опілля», на жаль, не має онлайн версії, тому і не можу скинути свої матеріали), сподіваюсь Вам сподобається!

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=13064:u-kraeznavchyj-muzej-zavitala-lyalka&catid=41:news&Itemid=51

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=14268:i-v-radosti-i-v-gori-stolitnij-yuvilej-podilenyj-navpil&catid=2:osvita&Itemid=3

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=12977:gojdalky-pid-dulamy-tankiv&catid=41:news&Itemid=51

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=13031:pamyat-stukae-u-serce&catid=8:almanah&Itemid=5

Запорожець Віталіна Сергіївна, дата народження – 13.03.1992. Проживаю по вул. Роксолани буд №179 у с.Потік Рогатинського району, Івано-Франківської області, Україна, індекс 77015. Телефони: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: