Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 января 2007

Олена

Аналітико-організаційні питання, помічник юриста

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

•Освіта:
- 2000-2005р Вища економічна освіта. Диплом Магістра Київського національного економічного університету за спеціальністю “Економіка та підприємництво/Облік та аудит” (денна форма навчання)
- 2001-2004р Вища юридична освіта. Диплом Магістра Київського національного економічного університету за спеціальністю “Право/Правознавство” (вечірня форма навчання)
- 2000р – закінчила спеціалізовану школу №102 (з поглибленим вивченням історії та права) м. Київ

•Практичний досвід:
з 2005р - працюю в компанії ТОВ «Лінком» на посаді помічника директора з економічних та юридичних питань (організаційні питання, реклама компанії, юридичні питання, підготовка та проведення тендерів з продажу)
2002р. – 2005р працювала в компанії «Газпромторг» (філія АТ Укргазпром м. Київ) на посаді асистента комерційного директора по організаційним питанням та зв’язкам з громадкістю, звільнилася в зв’язку з реорганізацією та ліквідацією компанії.

- Жовтень 2003р - квітень 2004р – Банк “Інтерконтинент” м. Київ проходила стажування у відділі кредитної роботи.
- 2002р - 2004р - Журнал “Имидж” – публікувала авторські власні статті на різну тематику з ділового іміджу та кредитування в різних напрямках діяльності.
- 2000р – 2005р Приймала активну участь в роботі Науково студентського товариства КНЕУ. За цей період опублікувала наукові статті в збірниках наукових праць “Економіка проблеми теорії та практики”.

•Знання мов:
- Українська та Російська – високий рівень знань та навичок; - Англійська – середній рівень знань і навичок
•Навички роботи на ПК:
- MS Office 2000, XP, Word, Excel, Adobe Photoshop, Internet, E-mail, маю високий рівень знань та практику роботи з Інтернет-сайтами різного напрямку, в тому числі із законодавчою базою та пошуково-інформаційними системами.
•Особиста інформація:
Особисті якості: дисциплінована, відповідальна, уважна, доброзичлива у спілкуванні в колективі, здатна до роботи в команді, комунікабельна, готова до навчання та здобуття нового досвіду, маю практичні навички в організаторській роботі.
•Хобі: Пишу різні за тематикою статті для журналів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: