Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 апреля 2024 PRO

Юлія

Менеджер по продажам, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з питань регіонального розвитку

с 04.2023 по 03.2024 (11 месяцев)
Вин Марк, Миколаїв (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Прийом та обробка заявок, виписка рахунків, контроль дебіторської заборгованості, консультація клієнтів, ведення касової звітності. Контроль товарного запасу складі. Планування графіка доставок

Офіс-менеджер

с 07.2021 по 01.2022 (6 месяцев)
П'ятачок, Миколаїв (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з Бітрікс 24. Розподіл службових записок від магазинів відповідним службам. Взаємодія із магазинами, службою безпеки, відділом маркетингу, логістикою. Контроль роботи завгоспів на магазинах, ведення обліку фінансів для внутрішніх потреб (поточні ремонти, закупівля будматеріалів, закупівля обладнання), ведення обліку залишків побутової хімії на магазинах. Замовлення побутової хімії для реалізації на магазинах, розподіл та доставка замовлень побутової хімії. Контроль взаєморозрахунків із посівниками. Звіряння табелів обліку робочого часу складських працівників, нарахування та видача заробітної плати складським працівникам.

Логіст

с 05.2021 по 07.2021 (2 месяца)
Paladio, Миколаїв (Роздрібна торгівля)

Переміщення ТМЦ між магазинами та складом, планування маршрутів, організація доставки замовлень клієнтів найманими машинами (пошук транспорту на Lardi), погодження з клієнтами дат та часу доставки товару, контроль виконання доставок. Контролює залишки на складі та в магазинах.

Менеджер з продажу

с 10.2020 по 04.2021 (6 месяцев)
Профальтек, Миколаїв (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Пошук клієнтів за допомогою холодних дзвінків, презентація продукції, прорахунок вартості. Підготовка КП, рахунки на оплату, контроль оплат. Супровід клієнта на всіх етапах від розрахунку замовлення до кінцевого отримання товару.

Менеджер по роботі з клієнтами

с 09.2019 по 08.2020 (11 месяцев)
HomeNet, Миколаїв (IT)

Рознесення листівок, консультації потенційних абонентів. Прийом заявок на підключення, укладання договорів із абонентами, підтримка існуючих абонентів, вирішення конфліктних ситуацій.

Менеджер з питань регіонального розвитку

с 07.2018 по 10.2020 (2 года 3 месяца)
Вин Марк, Миколаїв (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Прийом та обробка заявок, виписка рахунків, контроль дебіторської заборгованості, консультація клієнтів, ведення касової звітності. Контроль товарного запасу складі. Планування графіка доставок

Менеджер зі збуту

с 04.2014 по 07.2018 (4 года 3 месяца)
Хілал Алюмініум Юкрейн, Миколаїв (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Прийом та оформлення заявок на виготовлення конструкцій, прорахунок їх вартості, виписка рахунків для готівкового та безготівкового розрахунку, підготовка документів для виробництва, контроль виготовлення, контроль відвантажень та планування доставок замовникам, контроль дебіторської заборгованості, контроль роботи персоналу на виробництві (поєднувала посада завскладу), контроль та облік товару на складі та виробництві.

Менеджер зі збуту

с 03.2011 по 12.2013 (2 года 9 месяцев)
ТОВ ТД "Відзев", Миколаїв (Металургійна промисловість, металообробка)

Прийом телефонних дзвінків. виписка рахунків за готівку приватним особам та організаціям. Виписка рахунків за безготівковим розрахунком, ведення звітів. Контроль оплат, контроль транспортних доставок замовнику, ведення щоденної звітності та списання товару

Образование

ВМУРоЛ "Україна"

Міжнародна інформація, Миколаїв
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь Internet Internet Explorer Битрикс24 MS PowerPoint Figma 3D-моделювання Водійські права кат. B

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Висока працездатність, відповідальність, здатність до самовіддачі, уміння швидко та ефективно засвоювати інформацію та навчатися; комунікабельність, гнучкість у спілкуванні, уміння працювати у колективі, грамотна мова, відсутність шкідливих звичок, пунктуальність, енергійність, ініціативність, самостійність.

Похожие кандидаты

Менеджер з продажу, логіст
20000 грн, Николаев, Удаленно

Продавець інтернет-магазину
Николаев, Удаленно

Менеджер з продажу
15000 грн, Николаев

Менеджер з продажу
20000 грн, Николаев

Менеджер з продажу
10000 грн, Николаев

Менеджер по продажам
15000 грн, Николаев, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: