Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 декабря 2019

Саркис

Помічник адвоката

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Особості дані:

П.І.Б.: Назарян Саркіс Тігранович
Категорія: Юриспруденція
Місто: Дніпропетровськ
Рік народження: 1983
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


РЕЗЮМЕ

Мета складання даного резюме: заміщення вакантної посади помічника керівника юридичного департаменту.

Освіта: 2000-2005 рік - закінчив Дніпропетровський національний університет.
Факультет: юридичний.
Спеціальність: «Правознавство».

Професійний досвід: 2003-2007 р.р. — помічник судді районного суду;
2008-2009 р.р. — реєстратор відділу реєстрації КП "Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації";
липень 2010 – лютий 2012 р. – провідний юрисконсульт УДППЗ «Укрпошта».

Посадові обов’язки: cупровід перевірок контролюючих та перевіряючих органів; юридичний супровід господарської діяльності підприємства в цілому; представництво інтересів юридичних та фізичних осіб у державних та не державних органах; підготовка тендерної документації та участь у тендерах; стягнення заборгованості, реалізація майна боржника; договірна робота: робота з проектами договорів контрагентів (юр. аналіз, складання протоколів розбіжностей та послідуючого врегулювання переддоговірних спорів, візування проектів договорів та погодження всіх істотних положень з керівництвом підприємства, при необхідності); роз'яснення можливих правових наслідків, витікаючих з тексту проекту документа; робота з дебіторами (складання відповідних листів, вимог, і так далі). Консультаційна діяльність: представництво інтересів підприємства в державних структурах; ведення цивільних і господарських справ у судах всіх інстанцій; робота з державною виконавчою службою усіх рівнів; юридична консультація громадян.

Особисті якості: наявність досвіду виконання представницьких функцій, прагнення до професійного зростання, спрямованість на досягнення цілей, уміння відстоювати свою точку зору, готовність до самостійності в ухваленні грамотних професійних рішень, не конфліктність, підбір найбільш оптимальної правової позиції для досягнення бажаного результату і виконання поставлених цілей, старанність. А також: порядність, відповідальність, уважність, грамотна мова, орієнтація на результат, ініціативність при виборі методів досягнення мети, уміння працювати в команді та планувати робочий день.

Додаткові навики: українська, російська - володію вільно, англійська - середньо. ПК - упевнений користувач Windows, MS Office, Internet, Liga.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: