Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Аліна

Управляючий рестораном, 60 000 грн

Рассматривает должности:
Управляючий рестораном, Комерційний менеджер, Менеджер з продажу, Event-менеджер, Декоратор
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Вышгород
Готов работать:
Вышгород, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Управляющий менеджер

с 08.2018 по 08.2021 (3 года)
Balkon Cafe & Lounge, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Адміністратор ресторану

с 01.2017 по 08.2018 (1 год 7 месяцев)
Рибний базар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

с 01.2016 по 01.2017 (1 год)
Prego cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

с 08.2015 по 01.2016 (5 месяцев)
ресторан "Рибний базар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Хореограф-балетмейстер

с 09.2011 по 09.2019 (8 лет)
КЗК ВТК "Клерико", Вишгород (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Набір, підготовка, навчання танцівників.
Проведення репетицій і генеральних прогонів за встановленим графіком.
Контроль за внутрішньою дисципліною в колективі.
Оформлення шоу-балету костюмами та реквізитом.

Офіціант

с 04.2010 по 06.2010 (2 месяца)
"Кітарр», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організаційно комплексна практика

Кухар

с 05.2009 по 08.2009 (3 месяца)
«Il Патио», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організаційно-технологічна практика.

Член бригади ресторану

с 09.2008 по 02.2009 (5 месяцев)
«МакДональдз Юкрейн ЛТД», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

с 05.2008 по 08.2008 (3 месяца)
Гештальт консалтиг груп, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація корпоративного харчування на площах клієнтів: організація та обслуговування їдалень, кафе, буфетів;

Кейтеринг: банкети, фуршети, приватні та корпоративні вечірки.

Офіціант

с 04.2007 по 10.2007 (6 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "Княжий двір", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечувати роботу з ефективного обслуговування гостей ресторану, створення для них комфортних умов. Проводити щомісячний перерахунок посуду та інвентарю. Допомагати в роботі новим офіціантам (допомога при прийомі замовлення, при введенні замовлення, контролювати правильний винос страв і напоїв (черговість виносу). Бути відповідальним за сервірування та обслуговування банкетів, фуршетів та кава-брейків. Вжиття заходів у межах своєї компетенції щодо вирішення проблем, що виникли у гостя.

Образование

Київський національний торгівельно-економічний університет

Ресторанно готельного та туристичного бізнесу, дипдом з відзнакою, Київ
Высшее, с 2010 по 2011 (1 год)

Спеціальність «технологія та інженерія», спеціалізація «технологія харчування, ресторанна справа та сервіс», диплом магістра, з відзнакою.

Київський національний торгівельно-економічний університет

Ресторанно-готельнтй і туристичний бізнес, диплом з відзнакою, Київ
Высшее, с 2006 по 2010 (4 года)

Диплом бакалавра зі спеціальності харчова промисловість та інженерія, з відзнакою.

Дополнительное образование и сертификаты

Учбово виробничий комбінат, спеціальність секретар-референт.

2 роки

Знания и навыки

  • MS Office
  • Пользователь Internet
  • Windows
  • Adobe Photoshop
  • AutoCAD
  • R-Keeper
  • ArchiCAD
  • Adobe
  • Vegas
  • Vegas Pro
  • 1С:Бухгалтерія

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Професійні та інші навики:

-складання графіків виходу на роботу;
-складання технологічних та калькуляцій них карт, технологічних схем;
-водійське посвідчення категорії «В» з 2012 року;
-власне авто;
-ділове спілкування, робота з людьми.

Особисті якості:
відповідальність, комунікабельність ініціативність, здатність швидко навчатись, оптимістичність.

Интересы:
Хореография, литература, туризм, спорт, музыка.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: