Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 сентября 2013

Микола

Повар, шеф-повар, зав. виробництвом, 3 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Карнаухов Микола Сергійович
19.02.1988 (24)
незакінчена вища
досвід роботи 7 років
повна занятість

Досвід роботи
20.05.05 по 30.08.05- повар - Б”гчник”-150чоловік .
10.05.06 по 30.08.06-шеф-повар БВ”Стругураш”-250чоловік.
18.11.06 по 22.12.2009 – повар «Велика Кишеня»
23.12.2009 по 14.06.11 - шеф-повар "Велика Кишеня»
01.04.12 по 25.11.12 - шеф-повар кафе “Белліні”
7.03.13 по 07.06.13 шеф-повар кафе тайсько-китайської кухні “Тай-Чі”
9.06.13 по 07.09.13 шеф-повар кафе «Варенична»
Професійні навики

*виконавець з організації виробництва кулінарних страв
*контроль процесу приготування їжі
*контроль якості продукції
*контроль терміну реалізації продукції
*контроль собівартості продукції
*проведення інвентаризації
*відкриття підприємства з “0”
*організація роботи на кухні
*організація виходу на роботу працівників
*додержання технологічний карт
*покращення смакових якостей страв
*забезпечення безпеки продукції від прийому товару до видачі готових страв
*вміння складати технологічні і калькуляційні карти
*розробка меню для банкетів та фуршетів
*підвищення ефективності підприємства
*контроль прав і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог і правил особистої гігієни

Освіта

Миколаївський Торгово-Економічний Технікум — спеціальність”Технік-технолог”
Полтавський Університет Економіки і Торгівлі — напрямок підготовки —
харчова технологія та інженерія (бакалавр)

тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: