Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Олександр

Лаборант, учитель биологии, биолог, инструктор ЛФК, 3 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Прилуки
Готов работать:
Киев, Нежин, Прилуки, Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Мета: працевлаштування
Освіта:
· у 2003 році закінчив Прилуцьку СЗОШ І-ІІІ ступенів №2;
· з 2003 по 2006 навчався в Прилуцькому медичному училищі, яке закінчив в 2006 році за спеціальністю «Сестринська справа», здобувши диплом молодшого спеціаліста з відзнакою та кваліфікацію медична сестра. Досвід роботи: за спеціальністю відсутній.
· з 2007 по 2011 навчався за держзамовленням на денному відділені в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, який закінчив в 2011 році і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Біологія» та здобув кваліфікацію бакалавра, вчителя біології.
· з 2011 по 2012 навчався за держзамовленням на денному відділені в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, який закінчив в 2012 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Біологія» та здобув кваліфікацію магістра біології. Біолога. Викладача біології.
Додаткова освіта:
2012 – Курси інформації та стажування з лікувальної фізкультури на базі Чернігівської обласної дитячої лікарні.
Досвід роботи:
2012 – по цей час, Цент соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Прилуки.
Посада: медична сестра з лікувальної фізкультури.
Додаткові відомості: працюю з комп’ютером на рівні старшого професіонала. Досвід роботи з офісною технікою: професійний копір, принтер, сканер. Маю досвід участі у семінарах з біології.
Публікації: Марушка О. Роль педагогічної діагностики в контексті особистісно орієнтованої освіти// Вісник студентського наукового товариства. – Ніжин: Видавництво НДУ імені Миколи Гоголя, 2010. – Випуск 6. – Частина ІІ.
Сертифікати: Сертифікат учасника всеукраїнської студентської олімпіади з біології. Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010 рік.
Нагороди: Грамота за високі здобутки в навчанні, активну участь в громадському житті університету та з нагоди Дня працівників освіти, 29.09.2010р.
Сімейний стан: неодружений, дітей не маю.
Знання мов: українська – рідна, російська та англійська – вільно.
Особисті якості: відповідально підходжу до виконання поставлених завдань. Вмію швидко діяти в стресових ситуаціях, приймати рішення і нести за них відповідальність, дисциплінований, врівноважений, вимогливий, комунікабельний.
Хобі: здобуття теоритичних знань новітніх прогресивних матеріалів для використання в освітній та медичній сферах.
Бажана заробітна плата: 2500-4500 грн.

19.09.13р. __________

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: