Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 марта 2022

Володимир

Шеф-повар, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 01.2005 по наст. время (19 лет 3 месяца)
ПП, Україна (ресторано готельний бізнес)

Ресторан Вілла Роза Хмельницкий, ресторан Мисливський Курень Хмельницький, ресторан Містер Чарлі Хмельницкий, ресторан Демаджеро Львів, кафе У Кіма Львів, Готельно рестораний комплекс Грецька Долина смт Вітівці траса Хмельницьк Львів, ресторан Ренесанс Киев, Окей кафе Хмельницький.Озеро Вита Закарпаття
Кафе Офшор Рені
Тел [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Дополнительная информация

Особисті данні
Прізвище Ім’я Побатьокові: Лисоконь Володимир миколайович
Стать: чоловіча
Дата народження: 21.01.1985
Громадянство: Україна
Місце проживання: Одеса
Контактна інформація (телефон, електронна пошта): [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Побажання до місця роботи:
Посад: Шеф-кухар
Область діяльності: ресторан
Тип зайнятості: Повний день
Стаж роботи: 14років
Персональні навички:
Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, приготування страв(VIP-рівень), закупка продуктів,контроль обслуговування, проведення банкетів, виїзне обслуговування, вміння працювати в колективі, звітність)
Освіта:
ХПТУ № 24, диплом з відзнакою,денне відділення, по спеціальності: повар-кондитер.
ХТЕК, диплом з відзнакою, заочне відділення, по спеціальності: технік-технолог підприємств громадського харчування.
ОНАПТ, диплом з відзнакою, заочне відділення, по спеціальності: інженер технолог підприємств громадського харчування.
Іноземна мова:
Англійська(початковий рівень), руський язык(високий рівень)
Додаткові відомості
Сімейний стан: одружений
Діти: син
Про себе: Цілеспрямований, пунктуальний, стресостійкий, комунікабельний, акуратний, відповідальний. Досвід проведення майстер класів, виїзного обслуговування та приготування страв на залі в присутності гостів

Похожие кандидаты

Бренд-шеф
Одесса, Киев, Львов

Шеф-повар
Одесса

Шеф-повар
Одесса

Шеф-повар
Другие страны, Удаленно

Шеф-повар
Одесса, Днепр , еще 5 городов

Шеф-повар, су-шеф, старший смены
Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: