Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 мая 2017

Ирина

Секретар, адміністратор, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Дзыгун Ірина Олександрівна
м.Київ, бульвар Перова, 23
моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження: 08.10.1981 р.
Сімейний стан: одружена.

МетаПрагнення знайти роботу, на якій можна було б реалізувати себе, творчо працювати, навчатися та професійно рости.
Причини пошукуПрагнення до професійного росту.
Освіта1989-1999р.
Загальноосвітня середня школа №180. Навчалася добре.
1999-2004р.
Вступила на бюджетну основу до Київського державного університету ім. М.П.Драгоманова, на дефектологічний факультет денної форми навчання. Відділення: сурдопедагогіка та практична психологія.
2004р.
Паралельно на V курсі, вступила до магістратури і отримала диплом магістра з відзнакою за кваліфікацією "Викладач сурдопедагогіки і сурдопсихології, вчитель початкових класів, практичний психолог”. Маю достатню практики з педагогіки і психології
7.12.2004-
24.02.2005р.
Інститут післядипломної освіти УкрСтено. Курси „Комп’ютеризовані системи обробки інформації та управління”. Отримала навички діловодства, комп’ютерізованих систем, бухгалтерії, 1С, основи менеджменту і маркетингу.
Досвід роботи
2001-2002р.
Працювала інтрв’юєром в службі соц. опитування SC DOM. Здобула навички спілкування з людьми, володіння ситуацією, вміння приймати нестандартні творчі рішення.
2003р.
Навчаючись на IV курсі, працювала практичним психологом у спеціалізованій школі-інтернат №18.
Вміння співпрацювати з людьми, знаходити вихід з будь якої ситуації, індивідуальний підхід при вирішенні поставленої задачі.
2004р.
Секретар департаменту депозитних операцій „Правекс-Банку”. Вміння працювати у великому колективі, приймання та фіксування дзвінків, ведення документообігу, робота з офісною технікою.
2005р.
ТОВ „Луч”, офіс-менеджер, вміння працювати з людьми, робота з 1С, робота з банком клієнтів, ведення документообігу, робота з офісною технікою, приймання дзвінків. Коригування робочого процесу.
2006-2007р.
ЗНЗ Гуманітарна гімназія „Гармонія”, секретар, вихователь, вміння працювати з людьми, робота з міні АТС, знаходження та підбір персоналу, робота з електронною поштою, інтернетом.
2007-2014р.
ТОВ «ЛЛТ-Плюс» секретар-адміністративний.
Навики роботи з великою кількістю різноманітної документації, ведення ділової кореспонденції, вміння забезпечити життєдіяльність офісу, знання офісної техніки і вміння нею користуватись, робота з міні АТС, приймання та розподіл телефонних дзвінків, виконання доручення керівника,
впевнений користувач ПК Office, Internet, Пошта, навики діловодства, ведення кадрової документації, пошук та підбір персоналу, вміння працювати в команді.
Технічні навички
2007-2015 ведення СПД.
Вміння працювати з офісною технікою. Володіння комп’ютером на рівні користувача. Знання 1С, первинної бухгалтерії, вміння керувати і вирішувати нестандартні ситуації, приймати рішення врвховуючи обставини.
2015-2017
Працювала адміністратором в стоматологічному центрі.
Здобула навики активного спілкування з людьми, володіння ситуацією, вміння приймати нестандартні творчі рішення, співпрацювати з різноманітними організаціями, ведення медичного документообігу, складання графіку робочого часу співробітників, розрахунок заробітної плати співробітників.

Особисті якості
Комунікабельна, люблю спілкуватись з людьми, добре ладнаю з оточуючими. Старанна, наполеглива, цілеспрямована, люблю доводити почату справа до кінця. Дисциплінована, відповідальна, стримана, шкідливих звичок не маю. Кмітлива, швидко навчаюсь.
Знання мов
Вільно володію російською та українською мовами.
Захоплення
У вільний час займаюсь самоосвітою, люблю подорожувати, читати книжки.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: