Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 февраля 2024

Николай

Режисер, преподаватель актерского мастерства, сценарист

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

47 років, комунікабельний, креативний, допитливий, вмію працювати в команді, а так само досить самостійний для виконання індивідуальних завдань, наявність елегантного почуття гумору, відповідальний, жваво відгукуюся на нові, оригінальні ідеї, легка схильність до авантюризму. ерудований, у спілкуванні спокійний, розважливий. Добрий і чуйний. Не палю.
Кіно - Телебачення
Пишу сценарії будь-якої складності та будь-якого спрямування (мило (сімейні саги, медичні, спортивні, кримінальні драми, детективи, ситкоми, хорор, містика, артхаус, документальний, мультфільм). Адаптую іноземний матеріал до потреб нашого глядача. (Не перекладаю 😊). Зіткнувся з новим жанром серіаліті. Маю достатній досвід та власні напрацювання, щоб зробити проект успішним. Лікую хворі сценарії.
Театр
Ознайомлен з різноманітними методиками виховання актора. Можу успішно працювати як з професіоналами, так і з аматорами. Можу викладати режисуру та акторську майстерність.

Навчання в Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.2014 - 2015
спеціальність: Театрознавство
Диплом магістра.
Навчання у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. 2003 – 2007
спеціальність: Режисура театру ляльок.
Диплом бакалавра.
Середньо-спеціальна:
Навчання у Херсонському училищі культури 1998 - 2002
Спеціальність: режисура
Диплом режисера самодіяльного театрального колективу
Диплом з відзнакою

1995-1997 – начальник сценічної служби у Херсонському обласному театрі ляльок.
2001 – 2003 керівник драматичного самодіяльного колективу.
2002 – 2003 актор у Херсонському обласному театрі ляльок.
2003 – 2006 актор у Київському міському театрі ляльок.
2007 – режисер – постановник у Київському міському театрі ляльок, робота над виставою «К.Р. або звичайне щастя та золоте нещастя»
2008 Київська естрадно-циркова академія – викладач спеціалізації – Лялькар (акторська майстерність).
2013 – керівник драматичного гуртка у піонертаборі «Дніпро»
З 1995 по 2013 рік були зроблені вистави:
"Пані Ленін" В. Хлєбнікова.; Велімір Хлєбніков: Легенда: «Повернувшиєся» Д. Валєєв; "Король помирає" Е. Іонеску. (уривки); «Маячня удвох» Е. Іонеску; «Дивна баба» Н. Садур; "Дівчина і пілот" О. Валькіна, за текстом "Маленький Принц" Екзюпері; «Родина Шрофенштейн» Г. Ф. Клейста; «К.Р. або звичайне щастя та золоте нещастя» у Київському Міському Академічному Театрі Ляльок

Кіно.
2006 – 2007 – старший асистент художника. Робота в кіногрупі творчого об'єднання «Опал» та «Серіал»
2007 року сценарист творчого об'єднання «Серіал» (під керівництвом Наталії Нікішеної)
За час роботи сценаристом брав участь у таких проектах:
Серіал "Танго-Доля". Автор біт. «Тримай мене міцніше» ефір на РТР, ACTV; Детективна мелодрама на 24 серії "Молода вдова". Діалогіст. У знімальному процесі; (Телекомпанія "Серіал"): Серіал "Рідні люди", автор біт. ефір на ТЕТ; Лікарняний серіал «Династія Світлових». Автор біт СТБ; Сіткоми "Йохан да Мар'я", "Дуже добре" "Необхідно знайомитися" автор кількох серій (для теле-кіно-компанії "КАЛАБУР ПІКЧЕРЗ"); «Сайт вбивств на замовлення» трилер. Розробник сюжету та діалогіст (для Куркаєва). Розглядається каналом; Ситком «Школа наречених», діалогіст (для теле-кіно-компанії «КАЛАМБУР ПІКЧЕРЗ»). Не знято; "Форварди" Молодіжний серіал. Один із авторів ідеї. Автор біт. (трудовий договір) не знято;
Досягнення: Моїм завданням у цій сценарній групі були комедійні та екшен-сцени. Мої сцени приймалися з найменшим коригуванням редактором каналу.
Робота на ТРК Україна
2008 – 2009 у сценарній групі «ТРК Україна». Керівник Тетяна Гнідаш.
Серіал – робоча назва «Пончик Люся» – діалогіст. У процесі зйомки (трудовий договір)
Досягнення: було поставлено завдання робити промову персонажів ємною і образною, щоб героїв можна було цитувати. Із завданням упорався, керівник проекту цитуючи, часто ставила мене як приклад.
2010 Київська студія телевізійних фільмів – технічний редактор (трудовий договір)
Досягнення: будучи технічним редактором, зіткнувся з нестачею метражу та логічної незавершеності деяких епізодів запропонував творчій групі двох нових персонажів, що коригують історію та епізоди. Моя пропозиція була прийнята і запропоновані мною персонажі були введені до загального сценарію.
2011 «1+1 Продакшн» – головний редактор групи розробки нових програм, відділу виробництва нових програм.
Телевізійний серіал (жанр серіаліті) «Зняти все» ефір на «1+1»
Досягнення: працюючи з новим жанром, аналогів якого не було раніше, у нашому телевізійному контенті, я першим зібрав повноцінну серію, потім першим зібрав серію важку психологічну драму, що далі в собі, далі першим і єдиним зібрав кілька комедійних серій, мною була розроблена і зібрана історія включає дві серії (з матеріалу який вважався бракованим!). зібрано унікальну серію

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: