Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Віра

Маркетолог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме


Бандура Віра Іванівна

Народилася 29.09. 1985 року в м. Бурштин Івано-Франківської обл. Проживаю в м. Бурштині по вул .Шухевича 6/35

Освіта:
- з 1 вересня 2003 року прийнята на перший курс Тернопільського державного технічного університету на факультет Бізнес у виробництві по спеціальності маркетинг. За час навчання брала активну участь у житті університету, відвідувала різноманітні виставки з реклами, писала статті у наукові видання.
- в червні 2007 року отримала диплом бакалавра з відзнакою.
- з 1 вересня 2007 року поступила на шостий курс Тернопільського державного технічного університету на факультет економіки підприємницької діяльності по спеціальності Магістр з маркетингу.
- в червні 2008 року захищаю диплом магістра.
Сімейний стан:
-не одружена
Досвід роботи:
-з 1 жовтня 2007 року прийнята на роботу адміністратора торгового залу в ТзОВ «Торгова мережа «Фаворит». Під час роботи вивчила асортимент продовольчої групи товарів, роботу з покупцем, терміни реалізації товарів, правильність оформлення видаткових (розхідних), товаротранспортних та податкових документів.
Інше:
-володію німецькою мовою, рівень середній, читаю та перекладаю за допомогою словника, також володію азами англійської мови. На рівні спеціаліста працюю з такими програмами як Office Word, Office Excel, Outlook Express.

Працьовита, комунікабельна, енергійна, наполеглива, люблю подорожувати, постійно пізнаю для себе щось цікаве, нове; у вільний від роботи час читаю книжки, дивлюсь телевізор, працюю на ПК.













Моб.тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: