Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 26 февраля 2024

Андрій

Менеджер з постачання, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Обухов
Готов работать:
Киев, Обухов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з закупівель

с 01.2021 по 01.2024 (3 года)
ТОВ "Явір Україна", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Оперативне забезпечення будівельних майданчиків та запитів відділу продажів: будматеріалами, сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, інструментом, пиломатеріалами, металопрокатом, ЗБВ, покрівельними матеріалами та теплоізоляцією.
Пошук постачальників, проведення переговорів, укладання договорів купівлі-продажу. Створення графічних макетів рекламних банерів та візитівок. Формування бази постачальників та поповнення новими.

Менеджер з постачання

с 01.2019 по 10.2020 (1 год 9 месяцев)
ТОВ "Статус Буд-2", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечення висотного будівництва: будматеріалами, сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, інструментом, канцелярією, спецодягом, ЗБВ, металопрокатом, ландшафтним облаштуванням, послугами транспорту та підйомних механізмів.
Забезпечення готельного комплексу: сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, спецодягом, ландшафтним облаштуванням, господарськими товарами, меблями, побутовою технікою, засобами догляду за басейном, предметами інтер'єру та декору, послугами хімчисток, брендування та поточного ремонту.
Забезпечення ОСББ: сантехнікою, кабельно-провідниковою продукцією, спецодягом, канцтоварами, ландшафтним облаштуванням, господарськими товарами, друкарською продукцією, системами пожежної та охоронної безпеки, послугами асенізаторної техніки.
Пошук постачальників, ведення переговорів, укладання договорів купівлі-продажу. Ведення накопичувальної відомості за обсягами робіт, що виконуються. Упорядкування звітності, ведення бази постачальників та поповнення новими.

Начальник тендерного відділу

с 03.2017 по 06.2018 (1 год 3 месяца)
ТОВ "БСК", Козелець (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Планування, організація та контроль роботи відділу підприємства. Моніторинг тендерних закупівель та електронних торгів. Оцінка доцільності участі у торгах. Отримання довідок, необхідних для участі в тендерах. Подання скарг та відстоювання інтересів підприємства. Укладання договорів. Упорядкування звітності.

Менеджер тендерного відділу

с 09.2016 по 03.2017 (6 месяцев)
ТОВ "БСК", Козелець (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Моніторинг та участь у тендерних закупівлях, електронних торгах, аукціонах з будівельних робіт та продажу будівельних матеріалів. Оформлення конкурсної заявки та листування з організаторами торгів. Оперативна підготовка повного пакета документів для участі у тендерах. Складання та підготовка договорів.

Керуючий

с 02.2015 по 08.2016 (1 год 6 месяцев)
С/г підприємство Бориспільський р-н. 50га землі, Борисполь (Сільське господарство. Рослинництво.)

Організація та контроль процесу вирощування плодово-ягідних культур. Складання графіків польових робіт, постановка завдань та контроль їх виконання. Управління підлеглими, підтримка дисципліни та робочої атмосфери, навчання нових працівників, виплата заробітних плат та премій підлеглим. Контроль за ощадливим та економним використанням техніки під час польових робіт. Ведення звітної та первинної документації, контроль прямих та непрямих витрат, постачання та забезпечення необхідними матеріалами.

Товарознавець

с 09.2013 по 02.2015 (1 год 5 месяцев)
Магазин будівельних матеріалів "ДобробуД", Козелець (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація та управління процесами товарообігу магазину. Формування цін та товарного запасу. Робота із постачальниками, оформлення заявок. Прийом та відвантаження товарів, контроль якості. Підміна продавців. Проведення переоцінок, уцінок, списання, інвентаризації. Облік товарів та закриття касового дня в 1С.

Менеджер з постачання

с 05.2007 по 05.2013 (6 лет)
ПАТ «ВКФ» Roshen, Вінниця (Харчова промисловість)

Комплексне забезпечення підприємства витратними матеріалами та підакцизним товаром. Оформлення нарядів на підакцизний товар. Пошук постачальників, ведення переговорів, підготовка та проведення тендерів, укладання договорів купівлі-продажу, оформлення довіреностей на постачання матеріалів, ведення бази постачальників та поповнення новими, контроль взаєморозрахунків, аналіз та оцінка ринку постачальників.

Оператор виробничої лінії

с 04.2007 по 05.2007 (1 месяц)
ПАТ «ККФ» Roshen, Київ (Харчова промисловість)

Оператор лінії виробництва харчової продукції Крекерного цеху.

Рецептурник

с 12.2006 по 04.2007 (4 месяца)
ПАТ «ККФ» Roshen, Київ (Харчова промисловість)

Приготування порцій інгредієнтів крекерного виробництва.

Транспортувальник

с 03.2006 по 12.2006 (9 месяцев)
ПАТ «ККФ» Roshen, Київ (Харчова промисловість)

Транспортувальник Дільниці фасування цукерок.

Образование

Херсонський національний технічний університет.

Натуральних волокон, Херсон
Высшее, с 2002 по 2006 (4 года)

Спеціаліст з Переробки, стандартизації та сертифікації продукції легкої промисловості.

Козелецький технікум ветеринарної медицини.

Товарознавство та заготівля с/г продукції, Козелець
Среднее специальное, с 2000 по 2002 (2 года)

Молодший спеціаліст з Організації заготівель та товарознавства сільськогосподарської продукції.

Знания и навыки

Adobe Photoshop MS Excel MS Word Adobe Illustrator MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство Opera Mozilla Firefox Пользователь Internet Google Chrome Графічні редактори MS Paint Google УкрСклад 1С:Предприятие Графические редакторы Підприємництво Предпринимательство

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Водійські права (категорії): В, С.

Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, старанність, пунктуальність, порядність, сумлінність, чесність, ерудованість, прагнення до навчання та пізнання, гарне почуття гумору, відсутність шкідливих звичок.

Інтереси та захоплення:
Художня література, портретне ретушування у Photoshop, створення векторних зображень в Illustrator, шахи, активний відпочинок.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: