Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 декабря 2021

Мохамед

Шеф-кухар, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Master's Degree,

Hotel Management, Ismailiya University of Hotel Business, Egypt
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Резюме

Юссіф Мохамед
Бажана посада: Шеф-кухар

Дата народження: 01.03.1978
Адреса проживання: м.Львів
Вул.Угорська,б.14в,кв.40

Контактна інформація:
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключові знання і навики:
•Знання кухонь світу(європейська,середземноморська,італійська,австрійська);
•Професійне навчання в рамках проекту підготовки фахівців готельного бізнесу в Єгипті(ETWDP).
•Навики приготування різних страв,контроль всіх етапів готування страв;
•Вміння працювати з кухонним обладнанням;
•Вміння підбирати персонал и ефективно організувати його роботу;тайм-менеджмент.
•Забезпечення всіх необхідних правил та заходів гігієни на кухні та правил зберігання продуктів..
•Вміння комунікувати з клієнтами в залі,виявляти їхні вподобання,з метою приваблення нових клієнтів,підвищення іміджу ресторану;
•Я завжди готовий поглибити свій досвід і знання шляхом комунікації та співпраці з іншими;
• Вільно володію англійською(усна,письмова).
•Відповідальність, аккуратність,творчий підхід,комунікативні і організаторські здібності.

Досвід роботи(3 останні місця роботи):

03.2019–даний час Шеф-повар
Ресторан «Ен салада кафе» , м.Львів
Сфера діяльності компанії: громадське харчування
•Замовлення і прийом продуктів у постачальника;
•Розробка меню, складання технологічних карт;
• Підбір и організація навчання персоналу;
•Відкриття ресторану.
Досягнення: Відкриття і розкрутка ресторану з нуля до рівня успішного популярного закладу зі смачною і оригінальною кухнею .

05.2015–09.2018 Шеф-повар
Ресторан австрійської кухні«Брудершафт» ,м.Львів
Сфера діяльності компанії: громадське харчування
•Замовлення і прийом продуктів у постачальника;
•Розробка нового меню, складання технологічних карт;
• Підбір и організація навчання персоналу;
•Оптимізація роботи кухні,скорочення часу готування і подачі страв.
• Комунікація з клієнтами,виявлення потреб і вподобань;

Досягнення:підвищення продажів ресторану на 150 %.


06.2013–04.2015 Шеф-кухар
Ресторан «Арсенал»,м.Львів
Сфера діяльності компанії: громадське харчування
•Замовлення і прийом продуктів у постачальника;
•Розробка нового меню, складання технологічних карт;
• Підбір и організація навчання персоналу;
•Оптимізація роботи кухні,скорочення часу готування і подачі страв.
• Комунікація з клієнтами,виявлення потреб і вподобань;

06.2011–04.2013 Су-шеф
Готель-бутік «Вінтаж»,м.Львів
•Контроль за якістю і приготування фуршетних сніданків в готелі.
•Приготування випічки і десертів.
•Приготування страв з меню;
•Виконання обов’язків шеф-повара на час його відсутності;



Освіта:
Університет готельного бізнесу , факультет готельного менеджменту , м. Ісмалія, Єгипет 2000 – 2004 .Ступінь магістра готельного менеджменту.
Навчальні курси по карвінгу(виготовлення декорацій з фруктів та овочів).



Додаткова інформація:
Іноземні мови: англійська – вільно володію.
Знання ПК: впевнений користувач MS Office;
Інші професійні навики:організація роботи кухні ресторану в цілому,проведення фуршетів,банкетів,відкриття закладу з нуля. Приваблення нових клієнтів шляхом ефективної комунікації. .Постійне вдосконалення професійних навиків,розробка нових блюд,створення особливого іміджу закладу.

Особисті якості:вміння добре працювати і організувати роботу в колективі ,ефективно працювати в стресових ситуаціях.Організаторські здібності,комунікабельність.Приваблення нових клієнтів шляхом ефективної комунікації.

Похожие кандидаты

Бренд-шеф
Львов, Киев, Одесса

Шеф-повар
70000 грн, Львов, Днепр , еще 6 городов

Шеф-кухар
35000 грн, Львов

Шеф-повар
Львов, Днепр , еще 5 городов

Шеф-повар
Львов, Винница , еще 7 городов

Су-шеф
Львов

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: