Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024

Валентина

Шеф-кухар, універсал, піцейола, пекар, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
60 лет
Город проживания:
Святопетровское
Готов работать:
Святопетровское, Софиевская Борщаговка

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Річний технікум

Кок-кондитер, Київ
Среднее специальное, с 1977 по 1980 (3 года)

Дополнительная информация

Стаж работи:
1981-1983 – кулінарія « Чарівниця»
Посада: кондитер
1995-2000- ресторан « Млин»
Посада: шеф- повар, должностні обовязки ; обновленям меню, проработка нових блюд , составленя технологічних і
калькуляційних карт, контроль за виконанням санітарно-
гігіеніческих норм , технологій приготування, і реалізація продукції.
Знання технології зберігання
та обробки і приготуваня продуктів, оборудованя кухні, сучасних технологій,
всіх проізводственних процесів работи підприемства.
Опит підбора персонала, навчаня
і організація работи.
2000-2003- КАФЕ « PIZZA ChELENTANO»Посада: шеф- повар; допосадові обовязки; розробка
меню, підбір персоналу, навчаня персонала, проведеня дегустацій.
2003-2007-ресторан «Франциска», «Джосс».
Посада: шеф-повар: обовязки ,обновленя заміна
меню і навчаня
персонала робота
з оборудованям і работі
с дорогостоящими продуктами. Контроль отпуска блюд і їх приготуваня.
2007-2009- ресторан «Киевский»
Посада: зав. Виробництвом
Посадові обовязки: контроль якості отдачі блюд;
Контроль качества продукцій, отримання/ учот, продукциї теоретична,
практична, підготовка і піднятя кваліфікацій персонала, составленя
технологічниих карт; робота з поставщиками розробка
нових блюд.
2009-2010 - ресторан Санчо - Панса
Посада: зав. Виробництвом.
Приготування і видачі блюд, організація і проведення банкетів, фуршетів організація і проведення переучотів, контроль
за технологіей приготування блюд соблюдання рецептурних
карт; составлення калькуляцій.
2010-2011- ресторан « Вам сюда»
Посада: зав.Виробництвом посадові обязки:
приготування організація, управління и контроль всіеї діяльності
поварів; контроль розрахунку, закупки і якості продуктів.
01.06.2011-09.29.2013 - ресторан восточной кухні «L ’Kafa »Посада: шеф- повар, посадові обовязки: проработка нового меню. Калькуляція блюд оформлення технологічних карт,
контроль качества продуктов і регуліровання обьомів закупки продуктів, кожендневий контроль якості виконаних блюд.
15.09.2013-10.09.2014 ресторан Киевский. Зав .Виробництвом.
17.09.14по18.12.15 ФОП Лебедева .Посада шеф-кухарь.
30.08.16. по06.03.2017 ПП "Амелія"09.03.2017по16.05.2017 " ФОРА" продавець продовольчих товарів магазину N274.
19.05.2017по07.11.2018 ТОВ Альтернатива. Зав поризводством.
Приготування і отпуск блюд. 06.06.2019по10.01.2022"Солтана Консалтинг" старший кухар.Приготування і отпуск блюд контроль якості.Проработка
нових страв,навчання персонала.
Додаткова інформація: Знання ПК:
Водійське посвітчення: категория «В»
Лічні качества: високий уровень самоорганізації, відповідальність,
організаторскі спосібності, активна житева позиція, пунктуальність, целенаправленість.

Похожие кандидаты

Кухар-універсал
18000 грн, Киев, Вишневое (Киевская обл.) , еще 2 города

Кухар-універсал
28000 грн, Софиевская Борщаговка

Помічник кондитера, кухаря, комірник, банківський працівник
Киев, Софиевская Борщаговка

Кондитер-шоколатье, пекарь
Софиевская Борщаговка

Кондитер, адміністратор, менеджер
Софиевская Борщаговка

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: