- PRO
Сергій
Керуючий магазином, 45 000 грн
- Рассматривает должности:
- Керуючий магазином, Керуючий рестораном, Керуючий мережі магазинів, Адміністратор, Регіональний керівник, Керуючий виробництвом, Керівник з розвитку, Керівник заводу, Адміністратор ресторану, Офіс-менеджер
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 51 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2209768/
Опыт работы
Керуючий магазином
с 03.2025 по наст. время
(5 месяцев)
ЕКО маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
Керуючий магазином
с 01.2021 по 03.2025
(4 года 2 месяца)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)
Високі показники КPI
2021 рік найкращий магазин в девізионі.
2022 переведення на кризовий магазин.
Досягнення - Найкращі показники KPI на новому магазині.
Результат - запуск нового магазину з власним виробництвом.
Найкращі показники KPI на протязі року.
Присвоєння найвищої категорії А, "Золотий резерв".
Запуск нового магазину в м. Вінниця, з власним виробництвом та рибним цехом.
Підбір та навчання персоналу,адаптація та супровід.
Наразі керуючий магазином Фора, м. Київ.
Вдалий досвід та високі показники в тому числі в утриманні персоналу під час: COVID, Вторгнення, BLACK AUT.
ФОП
с 09.2019 по 12.2021
(2 года 3 месяца)
Доставка по місту Києву, Київ (Послуги для населення та бізнесу)
Доставка по місту Києву.
Косметика.
Дитяче харчування.
Фреш.
Керуючий
с 08.2015 по 09.2019
(4 года 1 месяц)
ФОП Зражевський В.А. Кафе-пекарня "Five o'clock", Київ ((Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси))
Основні обов'язки:
- Відкриття закладу з "0"
- Розробка концепції
- Контроль над проведенням будівельно - ремонтних робіт.
- Закупівля необхідного обладнання, меблів, посуду, тощо
- Укладання договорів з постачальниками
- Отримання дозвільної документації на початок роботи
- Підбір, навчання і адаптація працівників
- Розробка і складання посадових інструкцій
- Розробка стандартів роботи для персоналу
- Розробка меню, складання технологічних карт, запуск 1С для ПГХ
-Моніторинг споживчого ринку
- Підбір і закупівля продуктів харчування, а також напоїв для кафе і магазину
- Складання заявок і контроль над поставками.
- Ведення первинної бухгалтерії
-Фінансова звітність
- Проведення переобліків та інвентаризацій
- Мінімалізація розхідної частини
- Ведення графіка виходу на роботу
- Розкрутка і просування в соц.мережах
- Організація доставок страв на замовлення
Кількість підлеглих: 8 працівників
Штат компанії: 40 працівників
Результат діяльності:
Досягнення беззбутковості вже на 3-му місяці роботи.
Керуючий
с 09.2014 по 05.2015
(8 месяцев)
ФОП Хачатрян А.В. РК Двір Голосіївський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Організація і проведення бенкетів, фуршетів, презентацій, корпоративів
- Контроль над роботою всіх підрозділів
- Контроль якості виготовленої продукції
- Контроль над закупівлями
- Складання і ведення графіка виходу на роботу
- Нарахування З/П
- Контроль над проведенням інвентаризацій
- Вирішення всіх питань з дозвільними і перевіряючими органами
- Повна відповідальність за стан і зберігання матеріально - технічної бази
Кількість підлеглих: 35 працівників
Штат компанії: 50 працівників.
Результат діяльності:
Відкриття кафе швидкого харчування, спеціалізованого на приготуванні страв на мангалі
Торгова марка "Jambo Grill"
Рекорд України в номенації "Самий довгий мангал" і "Самий довгий шашлик" 160м.
Директор
с 11.2012 по 04.2014
(1 год 5 месяцев)
ТОВ "Позняков" кафе "Кладоffка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Відкриття підприємства з "0"
- Розробка концепції кафе
- Моніторинг і укладання договорів з постачальниками
- Розробка і просування сайту
- Реклама і просування в соц.мернжах
- Підбір і адаптація персоналу, навчання, мотивація
- Розробка стандартів роботи, посадових інструкцій
- Розробка меню: основного, банкетного, фуршетного
- Складання технологічних карт.
- Вирішення всіх питань з контролюючими і перевіряючими органами
- Мінімалізація розхідної частини підприємства
- Фінансова заітність
Кількість підлеглих: 12 працівників
Штат компанії: 12 працівників
Результат діяльності:
Збільшення орендної площі на 250 кв.м., розбудова літнього майданчику з відкритим мангалом, і альтанками
Керуючий
с 08.2011 по 10.2012
(1 год 2 месяца)
ТОВ "Белджен Арт Зон" Бельгійський концепт "Belgianartzone, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Відкриття ресторану з "0"
- Отримання дозволів на початок роботи
- Підбір персоналу
- Складання посадових інструкцій, розробка стандартів роботи
- Впровадження і робота з програмою "Iiko"
- Контроль якості виготовленої продукції
- Ведення і контроль касової дисципліни
- Відповідальність за перевірки контролюючими органами
- Проведення івентів ( показ мод, презентації, корпоративи, тощо)
- Контроль і вирішення всіх технічних питань підприємства
- Повна відповідальність за стан і зберігання матеріально - технічної бази
- Контроль залишків продукції на складі для шоурума
Кількість підлеглих: 20 працівників
Штат компанії: 22 працівника
Стабільне щомісячне зростання товарообігу на 10-15%
Директор
с 06.2011 по 08.2011
(2 месяца)
ТОВ "Лота" Ресторан "Стожарня", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Зміна концепції ресторану
- Розробка меню згідно зі старовинними рецептами української кухні.
Приготування страв в печі
Розробка технологічних карт
- Запуск ресторану в тестовому режимі
- Адаптація персоналу
- Залучення гостей до ресторану
- Розробка і впровадження маркетингової програми
- Проведення вечорів дегустації
- Реклама: фасадна, бігборди, просування в соц.мережах
Кількість підлеглих: 25 працівників.
Штат компанії: 25 працівників.
Директор
с 05.2009 по 06.2011
(2 года 1 месяц)
ТОВ "Анісс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Перезапуск і реорганізація закладу громадського харчування.
Відновлення і отримання технічної і дозвільної документації.
- Підбір і навчання персоналу.
- Розробка посадових інструкцій.
- Розробка і запуск меню ресторану.
- Складання технологічних карт.
- Впровадження програми обліку для підприємств громадського харчування.
Реклама і просування в соц. мережах.
Мотиваційна програма для працівників.
Створення бонусної програми для гостей закладу.
Організація і підтримка затишної приємної атмосфери в ресторані.
Результат роботи:
Розбубудівля і розширення ресторанного комплексу за рахунок оборотних коштів, а саме:
Літній майданчик з відкритим мангалом на 50гостей, банкетна зала на воді на 75гостей.
12 колиб з різною тематикою, обладнаних каміном, телевізором, кондиціонером, кнопкою виклику офіціанта.
Відкриття нового пивного ресторану "Штандарт"
Паралельно також реорганізація і перезапуск мийного комплексу на Ревуцького на три бокси.
Завідувач ресторану
с 11.2008 по 03.2009
(4 месяца)
ТОВ "Горари" Готельно-ресторанний комплекс "Вежа Ведмежа", Славськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота за контрактом на гірсько-лижий сезон
Завідувач відділу громадського харчування.
с 04.2007 по 09.2008
(1 год 5 месяцев)
Податкова адміністрація України. Управління по експлуатації адмінбудинку податкових органів України у м. Києвв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Начальник відділу громадського харчування забезпечує організацію безперебійного харчування для працівників всіх підрозділів підприємства та інших державних служб.
- Кількість підлеглих: 20 працівників.
Штат управління: 400працівників.
- Обслуговування офіційних заходів з дотриманням протоколу на зустрічах з представниками Європейського банку, Світового банку, тощо.
Обслуговування офіційних зустрічей міністерства економіки України.
Обслуговування комерційних заходів в приміщенні конгресхоллу до 1000 гостей.
Адміністратор буфету
с 11.2006 по 04.2007
(5 месяцев)
ПП ПВКФ "Святослав" Театр російської драми і комедії, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування гостей перед виставами і під час антракту
- Підготовка і проведення фуршетів
- Проведення переобліків та інвентаризацій
- Фінансова звітність
Директор
с 03.2006 по 05.2006
(2 месяца)
ПП "Алса" Кафе "Троя", Київ (Кафе \ Бари / Ресторани)
Адмінстратор
с 12.1998 по 03.2006
(7 лет 3 месяца)
ПВКФ "Амур" Казино-клуб "Наяда", Київ (Казино / Клуби / Ресторани)
- Відповідальність за роботу бару казино
- Повна відповідальність за роботу кафе
Образование
Одеська Державна Академія харчових технологій
Економіка підприємства, Одеса
Высшее, с 1992 по 1997 (4 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
ВАТ ВНЗ Київскій міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації
2010,
Онлайн курси Алекса Яновського. Засновник мережі закладів "Суші майстер"
2019 3 місяці
Знания и навыки
- MS Word
- 1С
- Internet Explorer
- R-Keeper
- iiko
- Profit
- D2 System
- Комунікабельність
- Організація заходів
- Адаптивність
- Ораторські здібності
- Організованість
- Продуктивність
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
У разі необхідності готовий надати рекомендації
Похожие кандидаты
-
Керуючий магазином
Киев, Коцюбинское -
Керуючий магазином
35000 грн, Киев -
Керуючий магазином
50000 грн, Киев -
Керуючий магазином, начальник відділу продажу, товарознавець
Киев -
Керівник магазину
Киев -
Керівник технічного відділу
Киев