Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2014

Оля

Копирайтер, помощник SEO-специалиста, бухгалтера, специалист по работе с клиентами

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Шеремета (Гальчинська) Ольга Олександрівна

Контактні дані:

Тел. Дом. +38 032 24-92-06
Тел. Моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Skype: ole4ka_Sheremeta
Vk: ollllla
Fb: olllllaaa

Про себе:

•дата народження – 07.02.1985 (28 років);
•сімейний стан – одружена;
•діти – дівчинка Олеся 3р., із великим задоволенням відвідує дитячий дошкільний заклад. У випадку виникнення форс мажорних обставин, щоби не переривати робочий процес є з ким її залишити.

Освіта:
Вища економічна за спеціальністю фінанси ЛНУ ім. І.Франка 2002-2007 рр.

2006 р. – отримала диплом бакалавра за спеціальністю «Економіка підприємництва».
2007 р. – диплом магістра з фінансів. Диплом магістра захищала на тему: «Аналіз та діагностика фінансової стійкості підприємства».
1992-2002 рр. – навчалася у медичному ліцеї на базі СШ№88, після закінчення отримала диплом медсестри;
Протягом навчання бали були найвищими. Активно займалася громадською діяльністю у громадських організаціях УСНО«ПЛАСТ», Студентському братстві. Співпрацювала у акціях Святий Миколай –дітям сиротам з Мальтійською службою у 2004, 2005, 2006 рр.

Знання:

Володію російською та англійською мовами – досконалій та середній рівень;

Комп’ютерні навички – впевнений користувач Internet, стандартних програм Windows, 1C, вивчаю програмування.

Робота:

2006-2010 рр. – обіймала посаду експерта центру телефонного обслуговування абонентів мережі Київстар, обов’язки: консультування абонентів стосовно акцій та послуг компанії по номеру 466.
Під час роботи у компанії Київстар брала участь у різноманітних тренінгах: «складні послуги», «клієнт орієнтований сервіс», «правила успішних продаж», «правила спілкування».

2010-2011 рр. – працювала у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській обл. на посаді спеціаліста відділу нарахування, координації та виплати пенсій. Професійні обов’язки: збір, обробка інформації та підготовка документів на виплату пенсій і допомоги на поховання, їх ведення, передача банкам та поштовим відділенням.

2011-2013 рр. – перебувала у декретній відпустці по догляду за дитиною.

Протягом 2013 р. працювала російськомовним копірайтером, писала на замовлення унікальні звичайні статті та Seo-статті з ключами на будь-яку тематику, редактувала чужі. Портфоліо розміщене на найбільш популярних фріланс біржах, з позитивними відгуками клієнтів.
У зв’язку з вказаною діяльністю оволоділа базовими теоретичними та практичними знаннями по SЕО оптимізації сайтів: підбору ключових слів, створенню семантичного ядра, про писання тегів, можу провести аналіз показників сайту (розмежовую бажання Google чи Яндеса та ін..), роботу по внутрішній оптимізації, вмію працювати з ссилочною масою, розміщати ссилки вручну на самостійно знайдених майданчиках, щоб їх не видалили модератори та закуповувати їх на біржах, маю уявлення про рекламу, маркетинг у соціальних мережах. На даний момент одним з найбільших досягнень у цій сфері вважаю співпрацю з агентством, яке надає мені роботу на популярних російських ресурсах: mail.ru, zoon, wikimart, materinstvo та ін.


2014 р. і по сьогодні, повернулася до праці у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській обл., але на посаду провідного спеціаліста відділу утримань. Функціональні обов’язки – проводити відрахування з пенсій, наприклад: в погашення аліментів, штрафів, кредитів та ін. заборгованостей, згідно судових рішень Виконавчих служб, з якими співпрацюємо. Ведення звітності.

Особисті якості: старанна, пунктуальна, наполеглива у роботі, цілеспрямована, комунікабельна, притаманні аналітичний склад розуму та організаторські здібності, вважаю,
що для мене не має нічого такого в світі чого б я не змогла навчитися.

Додатково:

2009-2012 рр. інколи і зараз з альтруїстичних міркувань також допомагаю сімейному бізнесу. У вільний час виконую обов’язки менеджера з гуртового продажу обладнання та металоконструкцій для супутникового та ефірного ТВ. Створила власну клієнтську базу, залучаючи по інтернету клієнтів з усіх куточків України, спілкуюся з ними, інформую про наявність товару, новинки, розсилаю прайси, вирішую спірні ситуації, раніше ще проводила взаєморозрахунки по банку.

Дякую за увагу!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: