Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2023

Ольга

Діловод

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

1С:Предприятие Организация документооборота

Дополнительная информация

Резюме

Рудик Ольга Григорівна
Домашня адреса: м. Суми, вул. Нахімова , 2,
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата і місце народження: 11.03.1991р., громадянка України
Сімейний стан: не заміжня
Мета: працювати на користь держави, придбати новий досвід, використовувати свої знання та навички для професійного зросту, робота в колективі на поставлену ціль. Бути корисним для суспільства.
Освіта:
У 2008 році закінчила Сумську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 13 ім. А.С. Мачуленка .
У 2013 закінчила Сумський педагогічний університет ім. А С Макаренка
за спеціальністю „Біолог та практичний психолог”

Трудова діяльність:
З лютого 2010 по березень 2012 працювала на посаді діловода відділу кадрової та правової роботи Сумської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.
З квітня 2012 працюю на посаді інспектора сектору адресно – довідкової роботи відділу паспортної роботи,та реєстрації фізичних осіб. Управління Державної міграційної служби України в Сумській області,з січня 2013 переведена на посаду діловода сектору документального забезпечення Управління Державної міграційної служби України в Сумській області.

Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.
Додаткові відомості:
Знання мов: українська, російська мова вільно.
Навики: впевнений користувач MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навики работи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E- mail (Outlook Express)
Посадові обов’язки організація роботи сектору діловодства та контролю у відповідності до завдань покладених на сектор. Прийом, реєстрація та індексація всіх категорій вхідних, створених і внутрішніх документів, ведення реєстрації вхідних і вихідних документів, заповнення реєстраційних карт. Здійснення контролю за додержанням терміну виконання документів. Формування справ, їх підготовку до наступного зберігання та використання, передачу у встановлені терміни до архіву. Встановлення контролю виконання актів та доручень вищих органів державної влади , запитів і звернень народних документів , запитів на отримання публічної інформації.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: