Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 ноября 2021 PRO

Ольга

Дизайнер одягу і аксесуарів, художник-модельєр

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Засновник бренду чоловічої неоетніки

с 01.2017 по наст. время (7 лет 4 месяца)
РукОтвір / RukOtvir, Харків (Бренд сучасного рукотворного одягу для чоловіків)

РукОтвір ( RukOtvir ) - це про незвичний погляд на рукотворний одяг для чоловіків, про поєднання етнічних традицій і сучасної утилітарності речей, про любов до кропітких рукотворних технік і особливих чоловіків.
РукОтвори - як рукописи - не виходять накладами. Такі речі неможливо тиражувати. Кожна дбайливо виписана і рідко коли відтворюється без змін. РукОтвори народжуються з фрагментів тканин, коловороту фактур, спалахів ідей, на перетинах стилів... А ще з бажання шанувати досвід поколінь майстрів власною творчістю і нести у світ особливе тепло рукотворних речей.
Щаслива тому, що в сучасних непростих умовах вдається продовжувати традиції поколінь, створюючи особливий одяг, що несе в собі самобутню тактильну естетику і обереговість, застосовувати отримані від різних майстрів знання і навички у сфері дизайну костюма, арт-квілтінгу, конструювання швейних виробів, різних видів декоративно-прикладного мистецтва.

Художник-модельєр, модельєр-конструктор, дизайнер-декоратор жіночого молодіжного одягу

с 03.2013 по 12.2018 (5 лет 9 месяцев)
ТМ Zuhvala, Харків (Бренд жіночого молодіжного повсякденного і святкового одягу)

Розробка ескізів моделей жіночого молодіжного одягу преміум сегменту відповідно до поставлених завдань, формування сезонних колекцій, розробка конструкцій моделей одягу за утверженими ескізами, розкрій зразків, художній контроль і участь в формуванні технологічного процесу обробки зразка моделі (в співпраці з технологом), корекція лекал за результатами примірки тестового зразку, підбір фурнітури та декору, розробка супруводжувальної документації на модель, розробка додаткових лекал наміток, розробка картонів в натуральну величину під різноманітні види декорування ( машинна вишивка (гладдю, шнуром, бісерною ниткою, тощо), аплікація, принт, перфорація і т.д.).
Розробка тінейджерської лінії молодіжного одягу "Z-side".
Розробка і підготовка епатажних костюмів моделей, що представляли бренд на всеукраїнських виставках виробників.

Художник-модельєр, модельєр-конструктор, дизайнер-декоратор за індивідуальними замовленнями

с 01.2009 по наст. время (15 лет 4 месяца)
Приватні замовлення, Харків (Приватні замовлення)

Робота з приватними замовленнями в сфері жіночого, чоловічого і дитячого повсякденного і святкового одягу. Розробка і обговорення ескізу моделі відповідно до поставленого завдання, підбір матеріалів, фурнітури, варіантів декорування; побудова конструкції і моделювання за індивідуальними мірками, пошиття виробу, посадка на фігуру.

Образование

Харківська державна академія дизайну і мистецтв

Дизайн одягу, Харків
Высшее, с 2012 по 2014 (1 год 5 месяцев)

Освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" за спеціальністю "Дизайн одягу" факультету Дизайн середовища Харківської державної академії дизайну і мистецтв, 2012-2014.

Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" за спеціальністю "Конструювання, моделювання і дизайн швейних виробів", Технологічний факультет Харківської інженерно-педагогічної академії, 2008-2012.

Харківський інститут моди і дизайну, курс "Модельєр-конструктор", 2011-2012.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: