Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2024 PRO

Богдан

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф повар

с 10.2019 по 05.2022 (2 года 7 месяцев)
Crazy town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, розробка меню,управління процесом постачання,забезпечення якості страв,співпраця з іншими командами у ресторані,адміністративні завдання.

Образование

Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості НУХТ

Повар, львів
Среднее специальное, с 2006 по 2009 (3 года)

Львівська політехніка

Туристично-готельний бізнес, Львів
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 11 месяцев)

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Попович Богдан Йосифович
ШЕФ-ПОВАР

ЦІЛЬ
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар,
кваліфікований кухар з 17-ти річним досвідом роботи і знанням кухні італійської, Російської, Української, Японія,Польської,Мексиканської,Американської,Скандинавія кухні.


ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
складання та розробка меню
відкриття ресторану з нуля;
пошук і навчання персоналу;
знання польської руської, української мови
якісне навчання персоналу;
робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
розробка калькуляції карт, і складання цін на них.
пошук і навчання персоналу;
управління персоналом кухні;
організація технологічних процесів на кухні;
контроль якості продукції;
робота з постачальниками продукції;
ведення звітної документації.

ОСОБИСТІ ДАНІ
д.р. 17 березня 1987
неодружений
діти: немае

ДОСВІД РОБОТИ

Серпень 2005 -2008 р.
японська кухня
Ресторан "Sushi kappo in" - м. Львів
Посада: повар, старший кухар
Функціональні обов'язки:
складання та затвердження меню ресторану;
розстановка кухарів по технологічних процесах;
складання заявок на закупівлю продуктів;
контроль якості видаваних в зал страв;
навчання персоналу.

Досягнуті результати:
розроблено і введено з нуля меню японської кухні
за рахунок швидкої і якісної роботи кухні вдалося домогтися збільшення на 30% кількості постійних відвідувачів.

12 травня 2009 -19 листопада 2011
японська кухня
Ресторан "Дайкон" - м.Львів Посада: Старший повар, су-шеф Функціональні обов'язки:
приготування страв гарячого цеху;
складання технологічних карт;
закупівляпродуктів
допомога шефу в розробці меню;
і контроль їх якості;
розробка нових страв.
Досягнуті результати:
освоєно меню японської кухні;



29 травня 2011 г- вересня 2011
Сезонная робота
Резиденція "Mar le Mar" АРК Крим cмт.Пещаное Посада: Су-шеф, функціональні обов'язки:
приготування страв
сервіровка блюд.
Досягнуті результати:
вивчення швецькох лінії,знання італійської кухні та европейської,КримськоЇ
2011-2012р.
Ресторан Хутірець м.Львів
посада:су-шеф
функціональні обов'язки:приготування,контроль видачі страв.

Квітень 2012 -.жовтень 2012 р
Сезонна робота
Резиденція "Mar le Mar" АРК Крим cмт.Пещаное
Посада: Су –шеф,Шеф
Тип: шведська лінія, японська, українська, італійська кухні
Функціольні обовязки:Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, зняття залишків, приготування страв

2013-2013р.
Сезонна робота
Ресторан "Lucky Bull" БУКОВЕЛЬ
Посада :повар універсал
Посада: Су –шеф

2013-2013р.
АРК Крим м.Алушта Санаторій "Море"
Сезонна робота
Посада:Су-шеф
Функціольні обовязки:шведська лінія,управління персоналом, навчання персоналу,контроль видача страв.




2014-2015р.
Шеф-кухар
ресторан піцерія La piazza м. Львів
Мета:,розробка нового меню кухні: японської,мексиканської,італьйської,азіатьської
підбір персоналу навчання, складання технологічних карт,калькуляційних карт.

2014-2015р.
Суші бар GOLD-SUSHI Польща м.Варшава
Посада:Су-шеф
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв.

Кейтирингова Фірма "РОЗМАРИН"
Польща.Варшава
Кухня: европейська, азіацька
мета :розробка нових страв ,котроль приготування страв.
Посада:
Су-шеф 2015р.
Кейтерингрва фірма "USAGI-SUSHI"
Польща Варшава
приготування японських страв
розробка нового меню

2016 р.січень-2016-травень
Ресторан:Суловомпі
Норвегія.Альта
Посада :Шеф-кухар
робота: сезонна
Функціольні обовязки:складання меню індивідуално для гостя та приготування страв

2016-17р
Місто :Одеса
Ресторан:"Розмай "
Посада :Шеф-кухар
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв,навчання персоналу запуск закладу з нуля.

2017- січень-травень
Ресторан:Суловомпі
Норвегія.Альта
Посада :Шеф-кухар
робота: сезонна
Функціольні обовязки:складання меню індивідуално для гостя та приготування страв
Вивчання скандинавської кухні.





2018-22р
Місто :Львів
Ресторан:Crazy town,Bubbles Bar by Fiorelli
Посада :Бренд -шеф
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв,навчання персоналу, запуск закладу з нуля,оновлення меню,оновлення сезонного меню,пошук персоналу,складання калькуляційних карт ,складання технологічних карт,заказ продуктів,робота з постачальниками,розробка банкетного меню,розробка меню,проведення банкетів,проведення мастер класів,приготування європейської,азіацької.

Особисті дані:
Впевнений користувач ПК
мастер класс Масайоши Казато ( японская кухня )
цілеспрямований, пунктуальний, стрессостійкий, комунікабельний, уважний, акуратний, відповідальний,легко навчаємий, досвід роботи з іноземними шеф-кухарями. Досвід у проведенні мастрер-класів, приготування страв на залі в присутність гостей,кейтерінги .

2022-23р
Місто:Львів
Food catering
Посада:Шеф кухар(Керуючий)
Функціольні обовязки:організація банкети,фуршети.


Побажання щодо роботи
посада: Шеф повар
графік роботи: повний день
тип роботи: постійна
підвищення кваліфікації,мастер класи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: