Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 августа 2021

Віталій

Професійний юрист

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Кривой Рог, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Особисті дані:
Родився 23 червня 1972 року.
Проживаю в м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область, Україна.
Контакти: e-mail - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Сімейний стан - не одружений.
Діти – дочка 2000 року народження.

Претендую на заняття посади керівника юридичної служби. Вважаю, що на старому місці роботи я вже не можу реалізувати свої здібності та отриманий досвід роботи в повному об’ємі.
Бажаний щомісячний дохід від 20 000 грн.

Кваліфікація:
-спеціаліст, Гірничий інженер-будівельник (1994 рік Криворізький гірничо-рудний інститут, м. Кривий Ріг, Україна);
-спеціаліст, менеджер-юрист, економіст (1995 рік Інститут післядипломної освіти Тернопільської академії народного господарства, м. Тернопіль, Україна).

Досвід роботи:
Останні 12 років (по 04.11.2013 року) працював на посадах юрисконсульта, провідного юрисконсульта, заступника начальника відділу юридичної служби публічного акціонерного товариства «...».
В мої функціональні обов’язки входило організація та супроводження позовної роботи по стягненню боргів, відстоювання інтересів товариства у судах перед кредиторами, правове забезпечення діяльності товариства, організація та ведення договірної роботи на підприємстві, супроводження справ в адміністративному суді. У вказаних напрямках досяг значних успіхів за що неодноразово був відмічений грамотами, подяками та різного роду заохоченями.

Крім того з квітня 2002 року я зареєстрований я фізична особа-підприємець. Основним видом діяльності є надання послуг в сфері права.

Додаткова інформація:
Знання мов: українська, російська-вільне володіння, англійська – вивчаю.
Навики: впевнений користувач ПК, Іnternet, електронна пошта, Ліга Закон.
Особисті якості: працелюбність, пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, активність, порядність, вміння вчитися та засвоювати великі обсяги інформації.
Вміння працювати як в команді так і самостійно. Працюю на результат. Маю здатність до постійного самовдосконалення, навчання та розвитку. Шкідливі звички відсутні.
Відпочинок: надаю перевагу активному відпочинку (відпочинок за містом, подорожі тощо).


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: