Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 января 2023

Артем

Адвокат, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Стаж роботы:
19.04.2022 – по цей час Комунальне некомерційне підприємство
«Кіровоградський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр Кіровоградської обласної ради», юрисконсульт.
Надання юридичних консультацій працівникам та керівництву закладу, погодження та розробка та втілення в роботі основних документів, положень, наказів тощо. Контроль судових спорів.
08.02.2019 – по цей час Адвокатське об’єднання «Хоміч, Токарєв та партнери», керуючий партнер адвокатського об’єднання.
Надання повного спектру адвокатських послуг по цивільним, господарським та адміністративним справам. Прийняття участі у супроводженні справ про адміністративні правопорушення та супроводження кримінальних справ на стадії досудового розслідування. Отримано загальний управлінський досвід, керування напрямками діяльності, організація роботи помічників, співпраця з партнерами, ведення діловодства, бухгалтерського обліку дій.
01.07.2015 – 05.06.2018 ПАТ «Український бізнес Банк», юрисконсульт з робочим місцем в м.Харків.
Робота в процедурі ліквідації Банку. Самостійна робота по правовому сопровождению діяльності банку в судових інстанціях та виконавчих службах по м. Харкову.
29.08.2014 – 29.05.2015 в ПАТ "Альфа-Банк", юрисконсульт відділу судового супроводження.
Відстоювання інтересів Банку в судах, підготовка процесуальних документів. Поглиблена робота по стягненню заборгованості та захисту прав банку на стадії судового розгляду
11.11.2014 – 30.01.2019 АТ «ПроКредит Банк», виконання робот по договору про надання правової допомоги
Вивчення кредитних справ, перевірка контрагентів та майна перед видачею кредиту, укладання договорів застави, іпотеки, поруки, складання правових висновків щодо ризиків. Ведення проблемного кредитного портфелю від досудової роботи до виконання рішення суду, забезпечення участі в судових засіданнях, ознайомлення з матеріалами справ, супроводження виконавчих проваджень, підготовка процесуальних документів. Участь у вирішенні інших правових питань, пов’язаних з правовим супроводженням діяльності Банку.
11.04.2014 – 29.08.2014 надання юридичних послуг приватним клієнтам.
Ведення судових спорів у якості представника по сімейним, житловим, адміністративним спорам
11.08.2009 – 10.02.2014 в АТ «ПроКредит Банк», юрисконсульт регіонального управління (Харків, Суми, Полтава)
Проведення переговорів з боржниками щ метою пошуку варіантів та правових механізмів погашення заборгованості, оформлення довіреностей, супроводження виконання рішень судів, контроль проведення прилюдних торгів, оскарження їх результатів, правове супроводження роботи з проблемною заборгованістю. Аналіз документів клієнтів перед оформленням кредитів. Здійснення постійного контролю змін в діючому законодавстві Використання службового автомобіля для переміщення по місту та у відрядження.
05.02.2007 – 10.08.2009 в АТ «ПроКредит Банк», юрисконсульт відділення банку
Правове забезпечення діяльності Банку (питання банківскої таємниці, супроводження виїмок документів, арешту рахунків та примусове списання коштів), стягнення заборгованості; участь у справах про банкрутство; трудових спорах; робота по виконанню виконавчих документів, керування процесами примусової реалізації арештованого майна. Захист інтересів в судах всіх інстанцій. Розроблення нетипових договорів. Проведення аналізу документів перед здійсненням кредитної операції.
19.10.2005 – 02.02.2007 Управління Пенсійного фонду України в Комінтернівськорайоне м. Харкова, головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу;
22.09.2003 – 03.10.2005 Управління Пенсійного фонду України в Московському районі м. Харкова, провідний специалист-юрист юридичного сектору.
Правове забезпечення діяльності управління ПФУ. Захист інтересів у суді на стороні відповідача, позивача, третьої особи. Стягнення недоїмки в судовому порядку. Оформлення протоколів та постанов про адміністративні правопорушення. Супроводження виконавчого провадження. Участь у справах про банкрутство на стороні кредитора, ініціюючого кредитора.
Загальний стаж офіційної роботи у сфері юриспруденції складає 17 років.
Додаткові навички: користування ПК на високому рівні, високий рівень діловодства на українській мові, мається посвідчення водія, 10-річний водійський стаж, власний автомобіль. Маю намір постійно підвищувати свій рівень знань та розвиватись у різноманітних напрямках.
Комунікабельний, вмію працювати у колективі. Пунктуальний, ціную та виконую правила трудового розпорядку та вимагаю зворотного - намагаюсь встигнути зробити заплановану дільницю роботи у робочій час та не підтримую затримання на роботі.
Маю свідоцтво про зайняття адвокатською діяльністю №5237 від 31.10.2018р. адвокатські послуги надаються окремо за договором про надання правової допомоги, в разі досягнення згоди. Постійно проходжу курси підвищення кваліфікації.
Шкідливих звичок не маю.
Телефон:
Ноmі[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: