Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 ноября 2023

Сергій

Спеціаліст із закупівель, тендерних процедур, 8 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський інститут народного господарства

ЕП та МТЗ, Київ
Высшее, с 1987 по 1991 (3 года 10 месяцев)

Знания и навыки

Пользователь ПК Пользователь Internet Користувач Internet 1С:Предприятие Знання офісних програм

Дополнительная информация

Ломоносов Сергій Олександрович
Сітьовий маркетинг – прохання не турбувати.

• 53 років (2 травня 1965)
• Чоловіча стать
• Київ , м. Оболонь , не готовий до переїзду
• Готовий до відряджень
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») бажаний спосіб зв'язку
Бажана посада і зарплата :
Економіст ,
Заступник директора з економіки та фінансів 4000 грн. на початок, з перспективою зростання.
Бухгалтерія ,
управлінський облік,
фінанси підприємства
Планово- економічне управління
Господарська діяльність
Повна зайнятість, Повний день.
Освіта: 1991 , Київський інститут народного господарства ім.Коротченко , Київ
ЕТ і МТС , економіст.
Володіння мовами:
Українська - рідна
Російська – рідна
Англійська - базові знання
Польська - базові знання

Досвід роботи 22 роки 3 місяці
Жовтень 2005 - листопад 2013 ( 8 років 1 місяць). Поліклініка № 1 Оболонського р- ну м. Києва (Київ) - Медицина , фармацевтика , аптеки, економіст.
Фактично я працював на забезпеченні (закупівлях) всього необхідного для роботи поліклініки а також був заступником голови тендерного комітету (комітету з конкурсних торгів) і виконував ті функції , які зазвичай виконує секретар комітету , тобто проводив всі торги в поліклініці з початку 2006 м. Маю досягнення в даній сфері , які можу підтвердити документально. В результаті мед. реформи поліклініка як юридична особа припинила своє існування і фахівець по торгах став не потрібен. Мені запропонували роботу , яка мене абсолютно не влаштовувала - ні по зарплаті , ні по додаткових параметрах . В результаті пишу це резюме...

Травень 1999 - Жовтень 1999 року ( 6 місяців)ЗАТ "Перлина -К" ( Київ) - Продукти харчування Фінансовий директор
Казеїнову лінію вдалося продати. Після чого ЗАТ припинило своє існування. Після цього працював у бізнесі без записів у трудову , в т.ч. займався підприємницькою діяльністю - відкрив невеликий магазин радіотоварів біля будинку. Заняття клопітка і нервове . В результаті, коли отримав пропозицію з останнього місця роботи - погодився.

Березень 1999 - Квітень 1999 року (2 місяці)ТОВ " М.О. Грін " ( Київ) - Фінансовий сектор Начальник відділу аудиту
Намагалися врятувати своє виробництво - можливо створити акціонерне товариство з метою привернути додаткові кошти для більш широкої участі в діяльності молокозаводу - виробництво твердих сирів , наприклад. Заради цього пішов у дружню структуру яка непогано працювала з цінними паперами . Однак ця ідея була визнана непродуктивною і я повернувся назад.

Січень 1996 - Лютий 1999 року ( 3 роки 2 місяці ) ЗАТ "Перлина -К" ( Київ) - Продукти харчування Фінансовий директор
Побудували лінію з виробництва казеїну на молокозаводі в м. Городня Чернігівської обл. Казеїн , в принципі , товар виключно експортний . На жаль , отримати повноцінну віддачу не вдалося. Поки ми будували лінію (а це солідна споруда з нержавійки що включає в себе , зокрема , 4 ємності по 20 куб.м.) європейці зібралися і вирішили - казеїн в Україні , Росії та інших країнах СНД не купувати дорожче 2300 дол за тонну. (і це при тому , що у Франції він коштує 7 000, а в наших краях вони купували по 4 000 - 4 600 ) А як же 2300 коли його собівартість близько 2000 ?

Жовтень 1994 - Грудень 1995 ( 1 рік 3 місяці) ТОВ "АС " (Київ) - Промислове обладнання, верстати та комплектуючі Фінансовий директор
Спеціально створили юридичну особу для будівлі лінії з виробництва казеїну.

Листопад 1990 - Вересень 1994 року ( 3 роки 11 місяців )МП " Геккон " (Київ) - Будівництво, нерухомість, архітектура - директор Був співвласником МП. Займалися промисловим альпінізмом і ремонтами квартир , зокрема ремонтували квартири співробітників посольства Німеччини і навіть резиденцію посла. Однак до 94 -у році така діяльність перестала приносити цікавий дохід , і ми з друзями (трохи в іншому складі ) вирішили зайнятися іншою діяльністю.

Грудень 1986 - червень 1991 ( 4 роки 7 місяців)КІНГ ім. Коротченко (Київ), студент.
Навчання у ВУЗі.
Вересень 1990 - Листопад -1990 ( 3 місяці) Багатопрофільний кооператив " Роза вітрів" (Київ) - Будівництво , нерухомість , архітектура. Робочий комплексної ремонтно- будівельної бригади. Основний напрямок - промисловий альпінізм.
Трохи попрацювали з друзями і вирішили створити свою юридичну особу.

Ключові навички.
Розумію в бізнесі, добре орієнтуюся в постачанні, організації та проведенні тендерних торгів . Легко сходжуся з людьми, добре їх розумію. Чудово працюю та почуваюся у ролі кваліфікованого радника. Загалом, класний заст. керівника, відмінний фахівець із постачання, закупівель, у т.ч. і тендерних. Ерудований, розумний. І ще - я не зрадник... Маю рекомендаційного листа з останнього місця роботи. Також мене може рекомендувати старший інспектор - заступник голови комітету з конкурсних (тендерних) торгів Оболонської РДА.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: