Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 декабря 2019 PRO

Олег

Видеооператор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Херсон
Готов работать:
Киев, Удаленно, Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Видеооператор, монтажер

с 01.2009 по наст. время (15 лет 4 месяца)
Angels Studio, Херсон (Видеосъемка)

Адміністрування, відеозйомка, аерозйомка, монтаж.

Образование

Херсонський кооперативний економіко-правовий колледж

Менеджмент, Херсон
Среднее специальное, с 2002 по 2005 (2 года 5 месяцев)

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Premiere Pro MS Office Adobe Знання офісних програм Монтажные программы Adobe Premiere, After Effects, Audition

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

У 2005 році закінчив Херсонський економіко-правого коледж по спеціальності: «Менеджмент і організація обслуговування населення в торгівлі і громадському харчуванні»
З лютого 2005 року працював менеджером з продажу в фірмі «Сюрприз», яка торгує текстильними виробами. Обов'язки: пошук клієнтів, робота з ключовими партнерами, оформлення замовлень, контроль виконання замовлень.
З жовтня 2005 р. працював менеджером в компанії ТОВ «Крівбасспром». Основні обов'язки: оптовий продаж електроінструменту та обладнання, замовлення товару, підтримка постійного зв'язку з ключовими партнерами, пошук нових клієнтів, аналіз продажів і контроль виконання замовлень. Також здійснював постійний пошук постачальників з більш вигідними умовами роботи.
З 2008 року займаюся відео і фото зйомкою. Працював з різними обладнанням (відео, фото, світло, звук, стабілізатори і тд.). Працював з камерами: Canon, Panasonic, Sony, Nikon, Black Magic і Fuji. Технічно швидко навчаємо, швидко звикаю до нового обладнання. Є досвід роботи з додатковим знімальним обладнання: кран, слайдер, стедикам, гімбал і тд. Працював з SD, HD та 4К форматами. Є досвід зйомки спортивних змагань з різних видів спорту (вело, авто, мото, біг, водні види), трепел, корпоративних, рекламних, музичних документальних та репортажних відео.
З 2016 року активно займаюся аєрозйомкой. Є досвід польотів на DJI Phantom 3 і 4, Mavic і Inspire 2. Загальний час нальотів, більше 90 годин.
Приймав участь у знімальних проектах для великих компаній, такі як Нібулон, Ансерглоб, Сільпо, Херсонська Облдержадміністрація, 1+1 media, а також Міждународний Торговий Центр (ITC). З 2018 року є оператором в експедицій проекту Ukraїner. Маю досвід зйомки у Ісландії, Ізраїлі та Туреччині.
З 2010 року активно знімаю спортивні змаганні по всій Україні, з різних дисциплін: вело, авто, мото, бігові марафони, каякінг, активний туризм та мандрівки.
Є досвід монтажу відео в Adobe Premiere Pro, робота в Adobe Photoshop, Adobe Encore і частково в Adobe After Effect. Мої роботи можна подивитися за посиланням: https://www.angelsstudio.com.ua/video/
Маю широкий кругозір, добре сходжуся з людьми, комунікабельний, пунктуальний, вмію знаходити спільну мову з керівництвом, доводжу справи до логічного кінця, швидко навчаємо, можу вводити нововведення в роботу підприємства, можу працювати в екстремальних умовах.
Маю сертифікати про проходження тренінгів продажів і роботі з клієнтами , що проводила компаніями «Robert Bosch Ltd» і «KMK TACK Тренінг».
Сімейний стан: одружений, дітей немає.


Зі мною можна зв'язатися за тел .: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: