Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2014

Анна

Архитектор-дизайнер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Алушта, Днепр, Евпатория, Керчь, Киев, Севастополь, Симферополь, Судак, Ялта

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Сіра Анна Юріївна
49000, м. Дніпропетровськ, вул. Красна, буд. 40, кв. 32
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (моб.),[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
МЕТА. Здобуття посади архітектора будівель та споруд, містобудування або дизайнера, яка дозволила б мені реалізувати отриманий досвід і професійні навички набуті під час навчання в академії.
КВАЛІФІКАЦІЯ. Дипломований бакалавр, спеціаліст з архітектури будівель та споруд. Користувач ПК, володію такими програмами, як MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express), графічними професійними редакторами (ArchiCAD, 3dsmax, PhotoShop).
ОСВІТА. 2008 рік – закінчила колегіум №16 м. Дніпродзержинськ (спеціалізована школа філологічного нахилу). 2001 – 2006 р.р. навчання в художній школі.
2008-2012 р.р. – навчалася у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури; отримала диплом бакалавра за напрямом підготовки «Архітектор будівель та споруд».
2012 – 2014 р.р. - продовжила навчання в ПДАБА за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст зі спеціальності «Архітектор будівель та споруд». Захистила дипломний проект на тему: “Проектування дитячого оздоровчого центру у м. Євпаторія” на відмінно (95 балів).
ДОСВІД РОБОТИ
2011 рік – здобула грамоту «Петровський залік» за проект «Селище на 2000 мешканців».
2012 рік - приймала участь у Всеукраїнському конкурсі “Найкращий проект дитячого дошкільного закладу” (робота була відмічена як одна із кращих).
2013рік – проходила переддипломну практику в Дніпропетровському градобудівельному кадастрі. Результатом проходження практики стали проектні розробки центральної частини населеного пункту в Дніпропетровській області.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Володію державною, російською мовами, англійська – читаю і вільно розмовляю, німецька, зі словником. Практичний досвід роботи з комп’ютером.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, люблю малювати, проектувати. Шкідливих звичок не маю. Неодружена.
Сайт портфоліо saydndz.arxip.com

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: