Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 ноября 2020

Андрій

Старший кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Калуш
Готов работать:
Калуш, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 10.2018 по 02.2020 (1 год 4 месяца)
Стейк Хаус Ранчо, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу, кейтерінг

с 03.2018 по 09.2018 (6 месяцев)
Restauracja Potocki Gałkowo, Gałkowo (Ресторан , готель)

Кухар-універсал

с 03.2017 по 06.2017 (3 месяца)
Hotel Cargo, ul. transportowa 8, 69-100 Слубице, Польша (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 60 посадкових місць.Холодний процес.Гарячий процес .Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети.

Шеф-кухар

с 03.2016 по 02.2017 (11 месяцев)
ресторан-піцерія "Palermo", Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування виробництвом, виконання адміністративної роботи, контроль роботи рядових кухарів .Організація банкетів, Контроль за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.
Спілкування з постачальниками, складання заявки на продукти, контроль терміну доставки, асортименту і кількості товару на складі.
Розробка та оновлення меню, технологічних карт. Калькуляція та облік, проведення інвентаризації.Оптимізація технічних процесів.
(75 посадкових місьць прохідність до 200 людей в день , італійська , середземноморська кухня.)

Старший кухар (lobby bar)

с 12.2015 по 03.2016 (3 месяца)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 150 посадкових місць. прохідність від 200 до 300 чоловік.

Кухар

с 12.2014 по 12.2015 (1 год)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Холодний процес.Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети(від 100 до 350 чоловік),швецький стіл (від 100 до 400 людей)

Су-шеф

с 04.2014 по 12.2014 (8 месяцев)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, забезпечння на їхотримання зі складу, контроль терміни, асортимент, кількість і якість реалізації. Здійснення постійного контролю за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням персоналу санітарних вимог і правил особистої гігієни. Здійснення розстановки кухарів та інших працівників на процеси . Складання графіків виходу кухарів на роботу. Проведення бракеражу готової їжі. Складання меню.
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Старший зміни

с 09.2013 по 03.2014 (6 месяцев)
р-н.Кондрат Meat Club GRill wine, Івано-Франківськ (ресторанно-готельнйи бізнес)

Робота з персоналом, нагляд та контроль якості страв на видачі. Складання графіків змін а також підбір персоналу закладу. Контроль наявності продуктів по складу .
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Кухар сушист

с 12.2012 по 08.2013 (8 месяцев)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготувавння суші , ролів ,макі , Японська кухня.

Кухар універсал

с 06.2012 по 11.2012 (5 месяцев)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв, видача їх в зал . Українська середземноморська, італійська кухня.

Охорона

с 05.2010 по 01.2011 (8 месяцев)
Тзов Рознет (Роздрібна торгівля)

Охорона торгівельного залу, прикасових зон ,контроль за роботою працівників .

Мерчендайзер

с 03.2009 по 07.2010 (1 год 4 месяца)
Тзов "Дельта-98" (торгівля вино-горілчаними виробами.)

Мерчендайзер

с 05.2008 по 02.2009 (9 месяцев)
Тзов"Стиль" (торгівельний бізнес)

Викладка товару згідно схеми, проведення різного роду акцій для заохочення клієнтів.

Образование

Іфім ТнеУ

Менеджер ЗЕД, м.Івано-Франківськ
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

ВПУ №7

Кухар, офіціант, м.Калуш
Среднее специальное, с 2005 по 2008 (3 года 3 месяца)

Дополнительное образование и сертификаты

Мастер-класс Сергея Зеленохата в рамках FONTEGRO UKRAINE

1

Знания и навыки

Робота в команді Комунікабельність Стресостійкість

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — средний

Дополнительная информация

2006 р.
Змагання між ВПУ міста Калуша, Коломиї, Бурштина, Івано-Франківська
Напрямок: обслуговування у закладах ресторанного господарства
Бронзовий призер(№3)

Transcapathian BBQ FEST - 2012 Ужгород, Україна.
Кулінарне змагання.
Учасник а також золотий призер у номінаціях :
"Риба на грилі" ,"Курячі крильця на грилі"



Знання кухонь: українська ,середземноморська, італійська,частково японська (приготування суші)
Особисті якості
Стресостійкість, комунікабельність,вміння працювати в команді,креативний підхід до роботи.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: