Андрій
Старший кухар
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город проживания:
- Калуш
- Готов работать:
- Калуш, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2425999
Опыт работы
Шеф-кухар
с 10.2018 по 02.2020
(1 год 4 месяца)
Стейк Хаус Ранчо, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу, кейтерінг
с 03.2018 по 09.2018
(6 месяцев)
Restauracja Potocki Gałkowo, Gałkowo (Ресторан , готель)
Кухар-універсал
с 03.2017 по 06.2017
(3 месяца)
Hotel Cargo, ul. transportowa 8, 69-100 Слубице, Польша (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 60 посадкових місць.Холодний процес.Гарячий процес .Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети.
Шеф-кухар
с 03.2016 по 02.2017
(11 месяцев)
ресторан-піцерія "Palermo", Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування виробництвом, виконання адміністративної роботи, контроль роботи рядових кухарів .Організація банкетів, Контроль за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.
Спілкування з постачальниками, складання заявки на продукти, контроль терміну доставки, асортименту і кількості товару на складі.
Розробка та оновлення меню, технологічних карт. Калькуляція та облік, проведення інвентаризації.Оптимізація технічних процесів.
(75 посадкових місьць прохідність до 200 людей в день , італійська , середземноморська кухня.)
Старший кухар (lobby bar)
с 12.2015 по 03.2016
(3 месяца)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 150 посадкових місць. прохідність від 200 до 300 чоловік.
Кухар
с 12.2014 по 12.2015
(1 год)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Холодний процес.Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети(від 100 до 350 чоловік),швецький стіл (від 100 до 400 людей)
Су-шеф
с 04.2014 по 12.2014
(8 месяцев)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, забезпечння на їхотримання зі складу, контроль терміни, асортимент, кількість і якість реалізації. Здійснення постійного контролю за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням персоналу санітарних вимог і правил особистої гігієни. Здійснення розстановки кухарів та інших працівників на процеси . Складання графіків виходу кухарів на роботу. Проведення бракеражу готової їжі. Складання меню.
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.
Старший зміни
с 09.2013 по 03.2014
(6 месяцев)
р-н.Кондрат Meat Club GRill wine, Івано-Франківськ (ресторанно-готельнйи бізнес)
Робота з персоналом, нагляд та контроль якості страв на видачі. Складання графіків змін а також підбір персоналу закладу. Контроль наявності продуктів по складу .
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.
Кухар сушист
с 12.2012 по 08.2013
(8 месяцев)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготувавння суші , ролів ,макі , Японська кухня.
Кухар універсал
с 06.2012 по 11.2012
(5 месяцев)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)
приготування страв, видача їх в зал . Українська середземноморська, італійська кухня.
Охорона
с 05.2010 по 01.2011
(8 месяцев)
Тзов Рознет (Роздрібна торгівля)
Охорона торгівельного залу, прикасових зон ,контроль за роботою працівників .
Мерчендайзер
с 03.2009 по 07.2010
(1 год 4 месяца)
Тзов "Дельта-98" (торгівля вино-горілчаними виробами.)
Мерчендайзер
с 05.2008 по 02.2009
(9 месяцев)
Тзов"Стиль" (торгівельний бізнес)
Викладка товару згідно схеми, проведення різного роду акцій для заохочення клієнтів.
Образование
Іфім ТнеУ
Менеджер ЗЕД, м.Івано-Франківськ
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)
ВПУ №7
Кухар, офіціант, м.Калуш
Среднее специальное, с 2005 по 2008 (3 года 3 месяца)
Дополнительное образование и сертификаты
Мастер-класс Сергея Зеленохата в рамках FONTEGRO UKRAINE
1
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — начинающий
- Русский — средний
Дополнительная информация
2006 р.
Змагання між ВПУ міста Калуша, Коломиї, Бурштина, Івано-Франківська
Напрямок: обслуговування у закладах ресторанного господарства
Бронзовий призер(№3)
Transcapathian BBQ FEST - 2012 Ужгород, Україна.
Кулінарне змагання.
Учасник а також золотий призер у номінаціях :
"Риба на грилі" ,"Курячі крильця на грилі"
Знання кухонь: українська ,середземноморська, італійська,частково японська (приготування суші)
Особисті якості
Стресостійкість, комунікабельність,вміння працювати в команді,креативний підхід до роботи.