Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024

Лариса

Главный бухгалтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

04205, м. Київ, проспект Оболонський, 23А, кв.262
Телефон: моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Головний бухгалтер. Дистанційна робота, присутність в офісі 2-3 на тиждень друга половина дня.
Досвід роботи головним бухгалтером –14 років.
Ведення бухгалтерського і податкового обліку в повному об’ємі: облік первинної документації, нарахування і виплата заробітної плати, облік використання ПММ, облік автотранспорту, работа з підзвітними особами, банківські, касові, валютні операції;

- Складаня фінансової, податкової, статистичної звітності;

- Взаємодія з контролюючими органами, банками;

- Планування і контроль видатків грошових коштів;

- Складання бюджету, контроль його виконання, аналіз відхилень.

- Облік і контроль використання матеріальних цінностей;

- Участь в погоджені договорів, аналіз проектів.

- Организація і контроль работи бухгалтерії, персонала, розробка положень, інструкції, навчання;

- Кадровий облік.

З жовтня 2015
По теперішній час ТОВ “ ”.
Оптова торгівля фармацептичними препаратами. Обов’язки головного бухгалтера. Веденя бухгалтерського, податкового, кадрового обліку від первиних документів до сдачи звітності в повному об’ємі в программі 1С 8.3УТП.
ЗЕД – імпорт, экспорт і всі операції пов’язані з купівлею-продажем валюти і по розрахункам з нерезидентами. Досвід работи з бюджетними організаціями. Нарахування заробітної плати, лікарняних, відпусток. Робота с Клієнт-банком. Формування і здача звітів в податкові органи і статистику. Ведення управлінського обліку і складання звітності для керівників і засновників.
З вересня 2012
Вересень 2015 ТОВ "ЛАБВІТА" (Компанія з іноземними інвестиціями).
Оптова торгівля медичним обладнанням та реагентами. Обов'язки головного бухгалтера. Ведення бухгалтерського, податкового, кадрового обліку у повному обсязі у програмі 1С 8.2УТП. ЗЕД - імпорт, експорт та всі операції пов'язані з купівлею-продажем валюти та за розрахунками з нерезидентами. Досвід роботи із бюджетними організаціями. Нарахування зарплати, лікарняних, відпусток. Робота із Клієнт-банком. Формування та здавання звітів у податкові органи та статистику. Ведення управлінського обліку та складання звітності для керівника та засновників. Досвід керування складом бухгалтерії.
З вересня 2010 року
До серпня 2012р ТОВ “Нонатек” м. Київ. Головний бухгалтер.
Оптова торгівля. Послуги. (Єдиний).
Обов'язки головного бухгалтера. Веде бухгалтерський, податковий, кадровий облік у повному обсязі. Виписка рахунків, видаткових, прибуткових накладних, авансові звіти, відрядження, формування податкового кредиту та зобов'язань, каса, розрахунки з постачальниками та покупцями, облік ПММ, ОЗ, МШП, ЗЕД - купівля-продаж валюти, розрахунки у валюті з нерезидентами (постачальниками), нарахування зарплати, лікарняних, відпусток. Робота із Клієнт-банком. Формування та здавання звітів у податкові органи та статистику.
З травня 2002р
До вересня 2010р ТОВ "ЕПОС" м.Київ.
Бухгалтер податкового обліку. Оптова торгівля. Послуги. ЗЕД. авансові звіти, відрядження, формування податкового кредиту та зобов'язань, каса, розрахунки з постачальниками та покупцями, облік ПММ, ОЗ, МШП, ЗЕД, нарахування зарплати, лікарняних, відпусток. Робота із Клієнт-банком. Формування та складання звітів до податкових органів та статистики
З травня 2000 р Центральна міська клінічна лікарня.
по травень 2002 Бухгалтер з розрахунків з постачальниками.
З жовтня 1999р. ТОВ "Гарантія" м. Вінниця. Головний бухгалтер.
До квітня 2000р. Заклад громадського харчування.
Обов'язки головного бухгалтера. Вела бухгалтерський, податковий, кадровий облік у повному обсязі.
Освіта вища.
Освіта вища.

1994-1999 Вінницький інститут регіональної економіки та управління. Диплом з відзнакою спеціаліста зі спеціальності "Бухгалтерський облік та аудит".

2008 Навчальний центр "Школа ринкової економіки", курс "Головний бухгалтер”. ПК – досвідчений користувач; 1С-Підприємство 7.7; УТП 8.3; "1С-Звіт", "Клієнт-Банк"; MSOffice; "Ліга"; Інфодиск, Медок. Взаємодія з програмістами у сфері доопрацювання бухгалтерських програм; швидко освоюю нові продукти. Англійська – рівень елементарі. Особисті якості: Відповідальність, системність мислення, високий рівень самоорганізації, уміння працювати з великими обсягами інформації, прагнення постійного підвищення професійного рівня, порядність, тактовність, комунікабельність. Син 19 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: