Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 августа 2021 PRO

Олена

Бухгалтер, економіст, оператор 1С

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Стрый

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Економіст з фінансової роботи

с 01.2016 по 03.2021 (5 лет 2 месяца)
ТОВ "Компанія Орфей", Стрий (оптова торгівля, імпорт)

Касові та банківські операції: ведення касової книги, реєстрація фіскальних апаратів та книг обліку розрахункових операцій, формування платіжних доручень у системі клієнт-банк, робота з банками, участь у підготовці документів для оформлення кредитів, формування заявок на купівлю валюти, проведення валютних платежів, проведення касових і банківських операцій в ПК 1С: Підприємство 8.3, облік операцій по розрахунках за кредитними договорами.
Облік витрат: формування файлу витрат за поточними зобов'язаннями, аналіз кредиторської заборгованості, відображення в ПК 1С надходження товарів та послуг, основних засобів, нематеріальних активів, МНМА, запасів, проведення авансових звітів, звірка з постачальниками по розрахунках за надані послуги.
Ведення ФОП 2, 3 груп.
Досвід роботи з фіскальним реєстратором касових операцій та терміналом для розрахунків по еквайрингу.

Бухгалтер

с 03.2015 по 12.2015 (9 месяцев)
ТОВ "МАМАДАЙ РІТЕЙЛ", Стрий (Роздрібна торгівля)

Робота з програмою 1С: Підприємство 8.3, касові та банківські операції, контроль за веденням касових операцій у торгових точках, їх відповідність звітам з продажів у ПК: 1С, відповідність Z-звітів з фіскальних апаратів і терміналів розрахунків по еквайрингу, формування платіжних доручень в системі клієнт-банк.

Головний бухгалтер

с 07.2003 по 07.2014 (11 лет)
Кредитна спілка "Схід", Донецьк (небанківська фінансова установа)

Податкова звітність та звіти з ЄСВ, річна фінансова звітність, звітні дані до Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг. Нарахування заробітної плати, облік основних засобів та нематеріальних активів, банківські та касові операції, кадрова документація. Знання програм Word, Exel, MEDok, CUProgram, Клієнт-банк.
Робота з клієнтами, надання інформації про фінансові послуги, ведення клієнтської бази даних, формування пакетів документів для подальшого їх розгляду кредитним комітетом, оформлення кредитних та депозитних договорів, моніторинг порядку сплат за виданими кредитами, розрахунок резерву забезпечення покриття втрат за простроченими та неповерненими кредитами.

Образование

Донецький Національний університет

Менеджер-економіст; філолог, викладач української мови та літератури, Донецьк
Высшее, с 1998 по 2005 (6 лет 8 месяцев)

Базова освіта - філолог, викладач української мови та літератури (Донецький національний університет). Бухгалтерські курси (Донецький університет економіки та торгівлі). Друга вища освіта - менеджер-економіст (Донецький національний університет).

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК M.E.Doc Клієнт-Банк 1С УТП Роздрібна торгівля

Знание языков

  • Французский — начинающий
  • Английский — начинающий
  • Польский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

З вересня 1998 р. по листопад 2002 р. - працювала викладачем української мови та літератури. З листопада 2002 р. по травень 2003 р. працювала коректором в газеті оголошень "Алло!".

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: