Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2491967/

Викладач, педагог, літературний співробітник, 3 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Трускавец
Готов работать:
Дрогобыч, Трускавец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

в.о. заступника директора з навчально-виховної роботи

с 08.2013 по 11.2013 (3 месяца)
ВПУ №19 м.Дрогобича, Дрогобич ( професійно-технічне навчання )

Сфера професійних та посадових обов"язків: складання поточних та річних планів виховної роботи навчального закладу; затвердження функцій та участь у роботі Ради профілактики у боротьбі з правопорушеннями учнів, Стипендіальної комісії. Ведення справ та контроль за правильністю нарахування матеріального забезпечення дітей-сиріт та інших пільгових категорій учнів. Складення графіку проведення гурткової роботи та контроль за нею. Нагляд за учнями, поселеними в гуртожитку тощо.

Образование

Переяслав-Хмельницький ДПІ ім.Сковороди, аспірантура Переяслав-Хмельницького ДПІ, Київський університет "КРОК"

Історичний факультет, кандидат історичних наук, спеціальність "економіка і підприємництво/фінанси, Переяслав-Хмельницький, Київ
Высшее, с 1992 по 2004 (11 лет 9 месяцев)

Диплом кандидата історичних наук; захист дисертації при Київському національному університеті ім.Тараса Шевченка; назва дисертаційного дослідження "Матеріально-економічне становище та умови праці робітників України (друга половина 1920-х- початок 1930-х рр.)"

Дополнительная информация

Професійна, орієнтування в інформаційному просторі і здобуття інформації в Інтернет і ЗМІ. Традиційний та формалізований аналіз документів. Навики співпраці з організаційними внутрішніми структурами і підрозділами компаній. Досвід викладацької та науково-теоретичної роботи, вміння опрацьовувати архівні матеріали та бібліотечні фонди.
Під час освітньої діяльності опубліковано близько 10-и наукових статей у фахових виданнях.
Знання мов: українська, російська, англійська (зі словником), присутній практичний досвід спілкування з носіями англійської мови.
Користування ПК: Word, Excel,бухгалтерські програми "1 С: Підприємство 7.7", "Клієнт-банк", "Інтернет-Клієнт-банк".
Особисті якості: відповідальність, організованість, цілеспрямованість, надійність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты