Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 сентября 2014

Марта

Педагог-організатор, підготовка дітей до школи, 1 500 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

СНУ ім. Лесі Українки

Початкова освіта, Луцьк
Неоконченное высшее, с 2014 по 2018 (3 года 8 месяцев)

У 2013 році закінчила музичну школу №7 по класу фортепіано.

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Вокал Ведення документації Гра на фортепіано Робота з дітьми, організація свят

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

З 2006 - 2011 рік навчалась у ЛССМШІ ім. С. Крушельницької. У 2014 році закінчила ЛЗШ №43. Протягом навчання в школі приймала активну участь у художній самодіяльності, допомагала вчителям молодшої школи у проведенні свят. Брала участь у різноманітних заходах і концертах: День Вчителя, День Незалежності та інші. Також була учасником Всеукраїнської акції "Наскільки бажаєш, що не зважаєш.." та заходу з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, де посіла призове місце.
Я дуже люблю діток, тому часто допомаю вчителям організовувати різні екскурсії, цікаві заходи та захоплююче проведення дозвілля малечі.
Під час навчання у музичній школі неодноразово брала участь у різного жанру конкурсах та олімпіадах. Брала участь у драматичному та вокальному гуртках.
На даний час є солісткою церковного хору смт. Брюхович "Благовість" та дівочого вокального ансамблю "Сузір'я", с Зубів-Міст.
Зараз працюю бібліотекарем на 0.5 ставки у СЗШ №30 у м. Львові. Навчаюсь на заочному відділенні педагогічного університету на вчителя початкових класів. Дуже мрію оволодіти цією професією, так як вона безпосередньо пов'язана з моїм хоббі - музикою. Із задоволенням готувала б діток у перший клас. Я цікава людина: добра, цілеспрямована, комунікабельна, вільно володію українською та російською мовою, англійською зі словником, комп'ютером - на рівні користувача.
Мене дуже люблять діти,тому що їм зі мною завжди весело і цікаво.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: