Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Валерій

Інженер з охорони праці, 5 500 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
77 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний спеціаліст з ОП та ОНС

с 01.1995 по 04.2014 (19 лет 3 месяца)
ПрАТ "ОТІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Розробка документації для створення та управління системою охорони праці та охорони навколишнього середовища в рамках нормативних вимог законодавства України та міжнародних стандартів безпеки (МСБ); розробка внутрішніх нормативних документів з питань пожежної безпеки.
Розробка програм, білетів для навчання персоналу з питань охорони праці та навчання персоналу (біля 20 професій) з програм безпеки, розробленим в компанії «ОТІС» - світовому лідеру в сфері безпеки праці. Підготовка пакету документів для отримання дозволів та декларацій; організація роботи з проведення атестації робочих місць за умовами праці, проведенню медоглядів, розробка документації для сертифікації підприємства згідно стандарту ДСТУ ISO 14001 ("Система екологічного управління") та підтримка системи екологічного управління. Розробка пакету методичних документів для сертифікації згідно стандарту OHSAS 18001 ("Система менеджмента професійною безпекою та здоров"ям") та організація роботи у відповідності з вимогами стандарту. Ексклюзивна методика оцінки ризиків небезпек підприємства.

Образование

Київський інженерно-будівельний інститут

Автоматизація будівельного виробництва, інженер-механік, Київ
Высшее, с 1966 по 1971 (5 лет)

Посвідчення про навчання та допусках в сфері: охорони праці (законодавство, електробезпеки-1Vгр., пожежної безпеки, надання домедичної допомоги, гігієни праці);
Нормативно-правові акти з Правил безпеки: ліфти, робота на висоті, вантажно-розвантажувальні роботи, роботи з інструментом та пристроями, вантажопідіймальні крани.
охорони навколишнього середовища – внутрішній аудитор у відповідності з ДСТУ ISO 14001
Отримав сертифікат фахівця будівельної галузі (згідно стандарту СОУ-С-001:2016) та маю компетентність "Інженера з охорони праці (будівництво)"

Дополнительное образование и сертификаты

Український науково-дослідний та навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості Держспоживстандарта України

2006, 5 днів

АЦБГ ТОВ "ТК "Спецмонтаж"

2022, 1 місяць

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Проведення внутрішніх аудитів в сфері охорони праці, екології, Охорона праці на виробництві Планування Навчання персоналу Ініціативність Комунікабельність КЗпП України Розробка інструкцій Розробка положень

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

2 авторських свідоцтва на винаходи
Публікації: декілька статей в технічних журналах, журналі «Охорона праці»-1998р.
Відповідальний, самоорганізований, дісциплінований, комунікабельний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: