Наталія
Администратор ресторана, 10 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 32 года
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Буча
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2556787
Опыт работы
Бариста
с 06.2018 по 05.2019
(11 месяцев)
Rad Berry, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер залу
с 08.2017 по 01.2018
(5 месяцев)
The Keyolhu, Мальдіви (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення кавового меню. Пропрацювання кавових напоїв та безалкогольних напоїв. Навчання персоналу. Координація роботи персоналу.
Адміністратор
с 11.2014 по 05.2017
(2 года 6 месяцев)
LEMBERG, Київ (Паб/Ресторан)
Підбір і навчання персоналу. Координація роботи персоналу, аналіз результативності роботи. Зустріч і розміщення гостей, резервація столів. Організація і контроль масових заходів (банкети, фуршети). SMM(реклама в соціальних мережах та сайтах, ведення сайту ресторану). Звітність, бюджетування. Робота з фірмами постачальниками. Ведення первинної бухгалтерії.
Адміністратор
с 07.2014 по 10.2014
(3 месяца)
"Green" (Вегетаріанське кафе)
Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 10), зустріч і розміщення гостей, резервація столів,прийом замовлень "на виніс", комп'ютером, контроль якості продукції, робота з грошима (прийом каси)
Адміністратор
с 01.2014 по 08.2014
(7 месяцев)
"Цукерня", Львів (Кафе-кондитерська)
Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 15-20 чоловік), зустріч і розміщення гостей, робота з телефоном, касою, комп'ютером, прийом замовлень кондитерської продукції, робота з грошима (розрахунок гостей)
Офіціант
с 05.2010 по 01.2014
(3 года 8 месяцев)
"Цукерня" (Кафе-кондитерська)
Прийом замовлень від клієнта ресторану.Подача страв і напоїв згідно встановленим правилам обслуговування.Вживання заходів по вирішенню проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції.Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем.Контроль своєчасності приготування і товарного виду блюд перед подачею на стіл.Подача замовлених страв гостям.Надання рахунки гостям.Отримання і контроль оплати за рахунками.
Образование
Львівський державний університет безпеки життєдіяльносі
Практична психологія, практична і екстримальна психологія, Львів
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Курси баристи
2013
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Чесність, сумлінність, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, прагнення навчатися новому, вміння працювати в колективі.
Похожие кандидаты
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Буча, Ирпень, Ворзель
Бариста, менеджер ресторану
20000 грн, Буча, Киев, Ирпень
Адміністратор кафе
Буча, Киев, Ирпень
Адміністратор ресторану
25000 грн, Буча, Ирпень
Менеджер ресторану
Буча
Менеджер ресторану
Буча