Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 июля 2019 PRO

Наталія

Администратор ресторана, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буча

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бариста

с 06.2018 по 05.2019 (11 месяцев)
Rad Berry, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер залу

с 08.2017 по 01.2018 (5 месяцев)
The Keyolhu, Мальдіви (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення кавового меню. Пропрацювання кавових напоїв та безалкогольних напоїв. Навчання персоналу. Координація роботи персоналу.

Адміністратор

с 11.2014 по 05.2017 (2 года 6 месяцев)
LEMBERG, Київ (Паб/Ресторан)

Підбір і навчання персоналу. Координація роботи персоналу, аналіз результативності роботи. Зустріч і розміщення гостей, резервація столів. Організація і контроль масових заходів (банкети, фуршети). SMM(реклама в соціальних мережах та сайтах, ведення сайту ресторану). Звітність, бюджетування. Робота з фірмами постачальниками. Ведення первинної бухгалтерії.

Адміністратор

с 07.2014 по 10.2014 (3 месяца)
"Green" (Вегетаріанське кафе)

Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 10), зустріч і розміщення гостей, резервація столів,прийом замовлень "на виніс", комп'ютером, контроль якості продукції, робота з грошима (прийом каси)

Адміністратор

с 01.2014 по 08.2014 (7 месяцев)
"Цукерня", Львів (Кафе-кондитерська)

Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 15-20 чоловік), зустріч і розміщення гостей, робота з телефоном, касою, комп'ютером, прийом замовлень кондитерської продукції, робота з грошима (розрахунок гостей)

Офіціант

с 05.2010 по 01.2014 (3 года 8 месяцев)
"Цукерня" (Кафе-кондитерська)

Прийом замовлень від клієнта ресторану.Подача страв і напоїв згідно встановленим правилам обслуговування.Вживання заходів по вирішенню проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції.Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем.Контроль своєчасності приготування і товарного виду блюд перед подачею на стіл.Подача замовлених страв гостям.Надання рахунки гостям.Отримання і контроль оплати за рахунками.

Образование

Львівський державний університет безпеки життєдіяльносі

Практична психологія, практична і екстримальна психологія, Львів
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси баристи

2013

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox R-Keeper Profit Абак

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Чесність, сумлінність, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, прагнення навчатися новому, вміння працювати в колективі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: