Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 PRO

Ігор

Менеджер з постачання, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
63 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Комірник

с 10.2015 по 12.2018 (3 года 2 месяца)
ПАТ "Львівський жиркомбінат", Львів (виробництво майонезів, соусів, кетчупів та гірчиці)

забезпечив чітку і безперебійну роботу по доставці матеріалів у виробничі цехи, а також належне збереження ТМЦ

Менеджер з постачання

с 11.2014 по 06.2015 (7 месяцев)
ПП "Система Оптимум", Львів (оптово-роздрібна торгівля промисловою та побутовою хімією, добривами)

вдалося забезпечити постійну наявність нербхідного асортименту згідно своїх посадових обов"язків

Товарознавець I категорії

с 11.2010 по 10.2014 (3 года 11 месяцев)
Публічне акціонерне товариство "Львівський жиркомбінат", Львів (Виробництво маргаринів, майонезів та жирів)

Робота щодо безперебійного забезпечення необхідними товарно-матеріальними цінностями 32 підрозділів підприємства за 8 напрямками.
Ведення переговорів з постачальниками щодо забезпечення ефективного використання ма-теріальних та фінансових ресурсів комбінату, підготовка і оформлення договорів постачання, здій-снення контролю за виконанням договірних зобов”язань,Контроль поставок(терміни, кількість, які-сть, комплектність), підготовка матеріалів до постачальників щодо порушених ними зобов”язань, погодження зміни строків постачання, заміни одних матеріалів іншими. Вироблення форм взаємо-відносин(контракт на довгостроковій основі, одноразова закупівля тощо).Первинний контроль бух-галтерських документів(накладна, податкова накладна, акти виконаних робіт).Контроль проплат за договорами, дебіторської та кредиторської заборгованості підприємства.Підготовка необхідної звітності.
Вивчення кон”юнктури і аналіз ринків постачання сировини, матеріалів, цін, пошук шляхів зменшення затрат.Складання заявок на матеріали на основі одержаних тендерів, в межах закріп-леної номенклатури, проведення внутрішніх тендерів.
Робота з перевізниками(отримання та відправлення посилок), бухгалтерська звітність по відправках. Відрядження до головного офісу для участі у проведенні тендерів по постачанню підприємства.Участь в проведенні інвентаризації матеріальних цінностей.Листування з постача -льниками, Департаментом закупівель і Тендерним Комітетом щодо питань матеріально-технічно-го постачання.Особиста доставка необхідних ТМЦ як експедитор.

Начальник господарського відділу

с 04.2008 по 10.2010 (2 года 6 месяцев)
Закрите акціонерне товариство "Львівський жиркомбінат" (виробництво маргаринів, майонезів та жирів)

Здійснення господарського обслуговування згідно правил та норм виробничої сані-тарії та пожежної безпеки будівель і приміщень, в яких розташовані підрозділи підпри-ємства, розробка планів поточних та капітальних ремонтів основних фондів, їх організа-ція та проведення.
Забезпечення підприємства меблями, господарським інвентарем та товарами, миючими засобами, канцтоварами, друкованою продукцією, засобами механізації інженерної та управлінської праці.Проведення робіт з упорядкува-ння, озеленення та прибирання території, святкового оформлення фасадів будинків тощо.
Утримання в справному стані засобів протипожежного захисту та ін. Організація вивозу вторинної сировини(макулатура, поліетилен, склобій).
Співпраця з контролюючими органами та органами влади(санстанція, еко-логія, райдержадміністрація та ін.)

Образование

Львівський державний університет імені І. Франка

Історичний, історик.викладач історії, Львів
Высшее, с 1977 по 1982 (4 года 9 месяцев)

Диплом з відзнакою

Знания и навыки

MS Word Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою 1С УВП Галактика ERP Пошук та залучення нових клієнтів Підтримка існуючої клієнтської бази Ведення переговорів, листування з постачальниками Ведення обліку і своєчасна поставка ТМЦ

Знание языков

  • Русский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості:
Вмію працювати в команді і самостійно вирішувати проблеми.
Ініціативний, відповідальний, старанний, доброзичливий, працелюбний,пунктуальний, наполегливий, чесний, сумлінний, порядний, комунікабельний, цілеспрямований на результат, організаторські здібності.

Одружений.
Наявність прав категорії "В", закордонного паспорта, робота в 1С

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: