Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 апреля 2024 PRO

Світлана

Медсестра операційна, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційна медсестра

с 03.2016 по наст. время (8 лет 2 месяца)
Укр.науково-практичний центр ендокринноі хірургіі, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Операційна медсестра

с 10.2012 по 03.2016 (3 года 5 месяцев)
Броварська ЦРЛ, Бровары (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Ведення медичної документації, знання основних груп медичних препаратів, виконання медичниих маніпуляцій . Дотримання правил санітарно гігієнічного і протиепідемічного режиму, контроль та зберігання лікарських засобів.
Передстерилізаційна обробка і стерилізація інструментів, підготовка до стерилізації операційної білизни і матеріалу, післяопераційні перев'язки.
Підготовка операційної та учасників до проведення операції, надання допомоги учасникам операції при її проведенні, забезпечення учасників необхідними матеріалами, інструментами, апаратурою.
Контроль в ході операції за своєчасним поверненням інструментів і матеріалів, контроль за дотриманням правил асептики та антисептики всім персоналом, який знаходиться в операційній.
Генеральні та поточні прибирання операційної.

Образование

Уманське медичне училище

Сестринська справа, Умань
Среднее специальное, с 1990 по 1993 (3 года)

Курси підвищення кваліфікації при Черкаському медичному коледжі. Присвоєно першу кваліфікаційну категорію "сестринська справа" 2010р. Курси підвищення кваліфікації (розширення профілю) з Педіатрії(медичні сестри дитячих відділень) при Черкаському медичному коледжі. 2012р. Присвоєно вищу кваліфікаційну категорію "сестринська справа" 05.03.2012р. Курси підвищення кваліфікації«Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами,«хірургія»(операційна) в 2018. Присвоєна вища кваліфікаційна категорія „сестринська справа(операційна)” 09.11.20. Курси підвищення кваліфікації з15.05 по15.06.23 «Хірургія» м/с операційні та старші операційні м/с.

Дополнительная информация

Заміжня, не маю поганих звичок, комунікабельна, швидко вчуся.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: